Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin nektek is eldől az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin nektek is eldől az első 2 másodpercben, hogy akartok-e valamit az illetőtől?

Figyelt kérdés
Én amint meglátom, rámköszön, és máris érzem, hogy “hú, igen”, vagy “hú, ebből nem lesz semmi”. Nem a külső miatt elsősorban, mert pl tegnap egy tök helyes pasival randiztam, mégis egyből azt éreztem, hogy nem, ez nem fog működni, pedig akkor még egymáshoz se szóltunk :D Nektek is vannak ilyen megérzéseitek?

2018. jan. 6. 11:58
1 2 3 4 5
 21/47 SaJt01 ***** válasza:
Milyen céltalan kérdès és mégis mennyi érdekes válasz.
2018. jan. 6. 13:41
 22/47 anonim ***** válasza:
45%

De, beskatulyázod, az egész kérdésed pont erről szól. Az esélyadás pedig csak alibi, csak úgy csinálsz, mintha, pedig belül pontosan tudod, hogy mi lesz a vége.

Az meg, hogy ezt úgy adod elő, mintha bennem nem lenne meg valami, hát, kisanyám, ehhez már pofa kell. De ha te ennyire ragaszkodsz hozzá, hogy ostoba maradj (mert ahhoz is túl buta vagy, hogy felismerd, mennyire buta vagy), hát csak rajta. Csak tartsd magad távol az érett emberektől.

2018. jan. 6. 13:51
 23/47 anonim ***** válasza:

Nekem akkor dol el,ha latom meztelenul.

Persze,ha ruhaban latom,hogy kedves, sportol,izmos es fiatal,akkor tart tovabb a talalkozo par perrcnel.

N

2018. jan. 6. 13:54
 24/47 anonim ***** válasza:
38%

#22 "Az meg, hogy ezt úgy adod elő, mintha bennem nem lenne meg valami"

Mert valóban így van. SZÁMOMRA nincs meg benned az, amit akarok. Nem látom benned a pluszt, számomra nincs olyan dolog benned ami megfog. És ezzel semmi probléma nincsen. Mindenki mást akar maga mellé. Attól, hogy számomra nincs benned érték nem azt jelenti, hogy tényleg nincs. Pusztán nem az a dolog van benned, amit én akarok. Majd más azt fogja akarni. De hagy döntse már el mindenki, hogy mire vágyik.

2018. jan. 6. 13:55
 25/47 anonim ***** válasza:
33%
# 24: Te megrendelésre nyomod az ipari mértékű baromságaidat? Nagyon házszámot tévesztettél, a közelében nem vagy annak, hogy arra reagálj, amit valójában írtam. Egyáltalán nem azt jelenti az a mondatom, amit hiszel. Ilyenről szó sem volt.
2018. jan. 6. 14:01
 26/47 anonim ***** válasza:
Nagyon nem. Meg kell ismernem a másikat, mielőtt eldönteném, hogy akarok-e tőle valamit.
2018. jan. 6. 14:11
 27/47 anonim ***** válasza:

Erről most két mesejelenet jutott eszembe, Bűbáj mesevilágában ahogy Giselle és Edward herceg kiénekli magából, hogy holnap esküvő, meg a végén ahogy a könyv lapozódik és Giselle és Robert együtt játszik boldog....

Ti is valami mesevilágban éltek itt...

Sok sikert a rapid randikhoz.

2018. jan. 6. 14:25
 28/47 A kérdező kommentje:

#25 kitalálom, te egy csúnya, komplexusos pasi vagy, aki azt gondolja, hogy minden nőnek csak a külső a fontos és azért utasítom el őket egyből, mert a külsejük nem tetszik.

Pedig direkt írtam több példát is, hogy itt nem a külső játszik, mert alapból csak olyan pasikkal megyek randizni, akik már legalább képek alapján bejöttek. Azonban, ha élőben nem érzem köztünk az összhangot, a fellángolást, azt az érzést, hogy ő nagyon érdekel és meg akarom minél jobban ismerni, ha nem tudom elképzelni, hogy valaha szexeljek az illetővel, akkor mit erőltessek az egészen? Mondom, egyszer csináltam már ezt, hogy hátha idővel kialakul a szikra, de nálam vagy elsőre van, vagy sosincs. Ez van, nem vagyunk egyformák, de azzal, hogy ostobának nevezel, mert nem úgy működök, mint te, csak a saját ostobaságodat prezentálod :D

2018. jan. 6. 14:41
 29/47 anonim ***** válasza:
49%
Egy szót sem szóltam a külsőről, te is erősen tévúton jársz. Végig a gondolkodási folyamatokról beszéltem, és azért vagy ostoba, mert mindössze egy darab korlátolt gondolkodási sémát vagy hajlandó követni.
2018. jan. 6. 15:04
 30/47 A kérdező kommentje:
#29 Azt követem, ami bevált. Nem akarom a másik idejét sem rabolni, meg hülyíteni, mikor már tudom, hogy nem lesz köztünk semmi. De igazad van, mostantól legalább kihasználhatnám az ilyen pasikat :D Mit szólsz?
2018. jan. 6. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!