Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin nektek is eldől az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin nektek is eldől az első 2 másodpercben, hogy akartok-e valamit az illetőtől?

Figyelt kérdés
Én amint meglátom, rámköszön, és máris érzem, hogy “hú, igen”, vagy “hú, ebből nem lesz semmi”. Nem a külső miatt elsősorban, mert pl tegnap egy tök helyes pasival randiztam, mégis egyből azt éreztem, hogy nem, ez nem fog működni, pedig akkor még egymáshoz se szóltunk :D Nektek is vannak ilyen megérzéseitek?

2018. jan. 6. 11:58
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
67%
Pont így vagyok én is. N
2018. jan. 6. 12:03
 2/47 anonim ***** válasza:
86%

Első látásra tudni szoktam, hogy megvan-e az a plusz a nő iránt vagy sincs.

Tehát 2 másodperc alatt eljuthat oda, hogy bármi történik a randin, akkor sem fog működni a dolog. Az viszont az egészhez hozzátartozik, hogy hiába van meg a plusz, ha a randi fos, mert akkor is kuka a dolog.

2018. jan. 6. 12:06
 3/47 A kérdező kommentje:
#2 igen, olyan is volt már, hogy megvolt a szikra, kémia, de nem voltunk egy hullámhosszon intellektuálisan :D Így végülis csak szexeltünk😂
2018. jan. 6. 12:13
 4/47 anonim ***** válasza:
100%

“hú, ebből nem lesz semmi” - Ezt igen, érzem.

“hú, igen” - Ezt inkább úgy, hogy lehet belőle valami.

2018. jan. 6. 12:16
 5/47 anonim ***** válasza:
15%

Nem, én igyekszem normális, megfontolt döntéseket hozni, ahol a cél az, hogy a döntés eredménye jó legyen.

De ez lehet azért van, mert férfi vagyok, vagy azért, mert használom az eszem. Vagy lehet a kettő összefügg.

26/F

2018. jan. 6. 12:21
 6/47 anonim ***** válasza:
83%

Miért fontos ez amúgy? Talán létezik olyan ember, aki 2 másodperces ismerkedő randikat szokott beszervezni?:D:D

Ezek a “megérzések” sokszor csak illúziók, ennyiből nem érdemes komolyabban következtetni.

Logikátlag gondolat. Lehet, hogy két másodperc alatt eltudod dönteni, hogy nem akarsz semmit az illetőtől, de fordítva ez már nem érvényes. Gondolom azt eddig sosem “érezted” meg 2 mp alatt, hogy működni fog. Ez olyan, hogy a sz*rnak távolról megérzed a bűzét, de nem minden arany, ami fénylik. Arra biztos nincs ilyen jó megérzésed, hogy felismerd, miből lesz jó kapcsolat.

A leírásod elég önigazolás-szagú. Mintha valami törvény lenne arra, hogy” nem fog működni, mert te megérezted”. Ez nem ennyire zseniális, mint aminek beállítod, inkább arról van szó, hogy ha az első két másodpercben rossz a hozzáállásod a másik emberhez, akkor nem lesz semmi. Ezt bárki megtudja csinálni, hogy bemesél magának valamit, aztán önigazolásból úgy viszonyul (+viszonzásképp mások is úgy fognak)

Nekem konkrétabb, egyértelműbb indokaim szoktak lenni (pl. nem értünk szót, nem tartom annyira intelligensnek, nincs kedvem hozzá) Ez a “megérzés” dolog elég semmitmondó. Főleg akkor, ha valakinek mindenkinél “rosszak a megérzései” és utólag őmaga sem érti, hogy miért van egyedül.

Ez majdnem olyan jelenség, mint az előítélet, annyi különbséggel, hogy itt nem ítélsz el senkit, pusztán nem randizol vele többet. Ez így nem baj. Viszont azt nem tudhatod, hogy mit “vesztettél”, ha nem ismered az illetőt, és sosem fogod megtudni a megérzéseidből.

Aztán az ‘Istenőrizz attól, hogy mindenkinek a megérzései igazak legyenek, még a rosszindulatuskodó embereké is, akik ok nélkül rosszakat gondolnak másra.

2018. jan. 6. 12:22
 7/47 anonim ***** válasza:
91%
Nem mondom, hogy "eldől", de azért szoktak ilyen megérzéseim lenni. Azért nem dől el ettől, mert az első benyomás után nem fogom rögtön bontani az asztalt, hogy akkor most viszlát, adok esélyt egyéb inputokra is és végső soron az összesített eredményt nézem- volt már, hogy az első benyomás alapján semmit sem akartam volna tőle, aztán beszélgettünk, szimpatikus volt és végül egy több éves kapcsolat lett belőle.
2018. jan. 6. 12:38
 8/47 anonim ***** válasza:
78%
így vagyok én is
2018. jan. 6. 12:42
 9/47 A kérdező kommentje:
Én is szoktam ilyenkor még esélyt adni, de felesleges, mert tényleg nem szokott érdekelni az illető, ha elsőre úgy éreztem, hogy “nem”, akkor mindig időhúzásnak érzem már a randit, de ha már eljött, nem küldöm el 5 perc után, mert hátha lehet mégis valami.
2018. jan. 6. 12:45
 10/47 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Egyrészt nincsenek jó megérzéseim, másrészt ha a döntésem annak a 2 másodpercnek szólna, akkor honnan tudhatnám, hogy jól döntöttem-e? Lehet, hogy első pillanatban nem érzem azt a pluszt, de honnan tudhatnám, hogy mi van a másik ember PILLANATNYI viselkedése mögött? Simán lehet olyan típus, aki eleinte zavarban van, és csak később tud feloldódni, de hülyeség lenne őt 2 másodperc után beskatulyázni, hogy biztosan gyáva ember. Ez csak az én meglátásom, de ha igaz az, hogy minden fejben dől el, akkor a randi is alakulhatna másképpen is, de mivel te már az első 2 másodperc után eleve úgy állsz hozzá, hogy "ebből úgyse lesz semmi", nem is lehet belőle semmi, mert már előre lejátszod a meccset, ahelyett, hogy igazán esélyt adnál a másiknak, és megismernéd őt. Így már eleve nem is lehetsz iránta nyitott, hiszen eldöntötted, hogy itt a vége, és a cselekedeteidet, megnyilvánulásaidat tudat alatt már ennek megfelelően fogod irányítani.
2018. jan. 6. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!