Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin nektek is eldől az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin nektek is eldől az első 2 másodpercben, hogy akartok-e valamit az illetőtől?

Figyelt kérdés
Én amint meglátom, rámköszön, és máris érzem, hogy “hú, igen”, vagy “hú, ebből nem lesz semmi”. Nem a külső miatt elsősorban, mert pl tegnap egy tök helyes pasival randiztam, mégis egyből azt éreztem, hogy nem, ez nem fog működni, pedig akkor még egymáshoz se szóltunk :D Nektek is vannak ilyen megérzéseitek?

2018. jan. 6. 11:58
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
66%
Eddig minden esetben első látásra tudtam, mit akarok az adott férfitól. Akik nem nyerték el a tetszésemet elsőre, azoknak is adtam esélyt, leginkább külső nyomásra, mert a környezetem felszínesnek mondott, amiért elsőre el akartam dönteni, hogy mi lesz belőle, túl magabiztosnak tartottak. Nem vagyok tévedhetetlen, de szinte minden emberből elsőre kinézem, mit várhatok tőle. Ritkán csalódom.
2018. jan. 7. 09:27
 32/47 A kérdező kommentje:
#31 na, én is pontosan így vagyok ezzel. Már az elején tudom, hogy fog-e működni vagy sem és én sem tévedtem ebben még soha.
2018. jan. 7. 10:10
 33/47 anonim ***** válasza:
35%

Tehát azért vagy úgy meggyõzõdve, hogy a gondolkodásod valami “tudományos” teóriákra alapozott zsenialitás, mert neked “mūködött”. Oh! Pontosan úgy, mint a #3-as válaszban, az elsõ két másodpercben felismerted, hogy intellektuálisan egy hullámhosszon vagy-e a másikkal.

Én csak azt állítom, hogy nem kell ezt a kérdést túlmisztifikálni. Azért érzel igy, mert elég egyszerū kikötéseid vannak az ismerkedésben, nincsenek bonyolult elvárásaid, ami alapján eldöntenéd, hogy akarsz-e valamit másoktól. Ez így rendben van.

A kérdés úgy hangzik, mintha azt írnám “- Heuréka! Rájöttem, hogy ráérzek egy randevú hangulatára az elsõ két másodpercben!”

2018. jan. 7. 10:51
 34/47 A kérdező kommentje:

“Azért érzel igy, mert elég egyszerū kikötéseid vannak az ismerkedésben, nincsenek bonyolult elvárásaid, ami alapján eldöntenéd, hogy akarsz-e valamit másoktól.”

Nem kezdem el sorolni, hogy mik az elvárásaim, mert ki lenne akadva itt pár pasi, hogy micsoda igényeik vannak a nőknek :D

2018. jan. 7. 11:11
 35/47 anonim ***** válasza:
66%

Az a baj, hogy az emberek majdnem 100%-a annyira botegyszerűségű, hogy egy tapasztaltabb ember nagyon gyorsan átlát rajtuk. Ezzel nem azt mondom, hogy én bonyolult lélek vagy különleges vagyok, csak tudom, hogy végső soron az emberekben túl sok újdonság nem lakozik.

2018. jan. 7. 11:19
 36/47 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sok elvárásod van, de ezek mind nem bensõségesek.
2018. jan. 7. 11:21
 37/47 anonim ***** válasza:
#35 átlát rajtuk, de nem 2 másodperc alatt
2018. jan. 7. 11:22
 38/47 anonim ***** válasza:
2 másodperc alatt azt lehet eldönteni, vonzódsz-e adott emberhez, vagy nem mozgat meg benned semmit. Vannak olyan emberek, akik esélyt adnak azoknak is, akik iránt totál közömbösek vagy max szimpatikusnak találják őket, mert később talán felfedezhetnek bennük értékeket. Meg vannak azok, akik elsőre megláják, hogy az a bizonyos másik kell párnak. Ez nem jobb vagy rosszabb, csak így működik. Az utóbbiakat szokás felszínességgel vádolni, holott akik hosszasan próbálkoznak, azok is a szépet és megfelelőt keresik a másikban. Csak épp nem olyan jó emberismerők.
2018. jan. 7. 11:40
 39/47 anonim ***** válasza:

#38 Errõl beszéltem én is. A vonzalmat el lehet dönteni, de azt nem látod elõre ennyibõl, hogy “mūködni fog-e”

(márpedig a kérdés errõl szólt)

2018. jan. 7. 11:45
 40/47 anonim ***** válasza:
Nem vádoltam felszínességgel senkit, ennyibõl ezt nem lehet kivenni. Nem mások jellemérõl beszéltem, meg nem szólok bele mások döntéseibexD Amint mondtam már, ez így jó. Csak annyit mondtam, túl van misztifikálva a kérdés.
2018. jan. 7. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!