Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy olyan problémám, hogy nincs barátnőm, és olyan suliba járok ahol nem igazán vannak lányok, szórakozóhelyekre nem járok. A kérdés annyi, hogy még honnan tudnék összeszedni egy barátnőt?
buszon pl:
te ülsz, közel egy helyes csajszi: leülsz? szívesen átadom a helyemet, mert fáradtnak látszol, lefárasztottak a suliban?.. blablabla
valamelyik kutyás ismerősödnek ajánld föl, hogy néha megsétáltatod a kutyáját, próbaként megteszi, nem kell egyből kutyát beszerezni :)
nah, én csajszi vagyok, és azokat a leszólítós dumákat nem bírom, amik csajozós szövegek :D
de ha úgy tűnik, hogy csak simán dumálni akar a srác és szimpi, akkor miért ne?
pl egyszer egy srác az eltévedős szöveget vetette be, simán be is nyaltam :D metró környékén bejöhet neked is - a Moszkva térnél jöttem ki a metróból és ott szólított le egy srác kétségbeesett fejjel, hogy bocs, hogy leszólít, de senki nem akar segíteni neki, nem tudom-e, merre van a Mammut. Na, én pont oda tartottam, úgyhogy együtt sétáltunk el odáig, aztán meg már "hálából" meghívott fagyizni, telefonszámcsere stb :))
szóval csak ügyesen :P
Én 15 éves lány vagyok és télleg énis sokszor bedöltem már ezeknek a fiú trükköknek:D Pl.: Bocsi éppen erre sétáltam nem tudnád megmondnai merre van Budaörs? Mondom deh. és muattaom merre :D ErrE ő nem arra??(és mutatxD)
Mondom nem, erre a srác nem kísérnél el? Szal azért vannak ilyen dumák sok sikert:D
Tamilina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!