Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki sok lány szólít le és annak ellenére, hogy nagyon sokszor visszautasítják, még sem adta fel?
Attol fugg ez mit jelent.
Aki jo csajozasban, az dolgozik egy kb 10%osatlaggal. Vagyis 100 leszolitott nobol 10 elfog menni vele randira.
Aki nagyon nagyon magas erteku ferfi, annal magasabb ez a szam, pl Johnny Depp.
De a 10%is mar tobb ev s rengeteg elutasitas es tanulas utan jon ossze. Egy atlagos srac szerintem olyan 2-3%-os. Szoval 100 csajbol 2-3 fog igent mondani a randira. Atlag alatti 1-0,5%
Elobb utobb lesz olyan csaj aki el fog jonni veled randira, ha tanulsz a hibaidbol. De a legtöbben 4-5 csaj utan fladjak.
S itt most eloben ismerkedesrol beszelek, nem tarskereson kikuldott 1452 levelrol meg random facebookos csajokrol.
1
Hihetetlen számomra amit leírsz, én 4 lány után már feladtam. Nem hat rád ki semmilyen értelemben ilyen sok visszautasítás?
2
Igen, én is azok közé tartozom, aki néhány elutasítás után már feladta. Elképzelni nem tudom, hogy lehet kitartani ilyen alacsony sikerességi arányok mellett.
Tehát a 10% az már jó? Az 10-ből 1? Még az is elég félelmetesnek tűnik, hogy 10 lányt le kell szólítanom ahhoz, hogy legyen egy randi, ami ugyanúgy lehet sikeres randi vagy sikertelen.
Nem beszélve a 100-ból 2-es arány, ami egyenesen égbekiáltó. Tényleg a szenvedésről szól az ismerkedés?
Ja pénzzel nem érdemes nőt szerezni, mert max csak a teste lesz a tied. Hosszú távon az meg nem ajánlatos azért ugye.
Társkeresésnél ugye a vonzalom a fő szempont. Az pedig, hogy a vonzóság az veleszületett tulajdonság, vagy kifejleszthető, már nagyon rég óta heves viták témája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!