Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány túl félénk, szűkszavú, picit láthatóan zavarban van, de ordít róla, hogy bejöttök neki mit tesztek?
Figyelt kérdés
És persze a lány is tetszik nektek. Nem tiniről van szó, így inkább nőnek írnám.2017. dec. 20. 21:35
1/12 anonim válasza:
Megkérdezem, hogy ő is szeret e szexelni?
25/F
2/12 anonim válasza:
Elhívtam fagyizni, másfél éve együtt vagyunk :)
3/12 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy a férfi is látja, hogy bejön neked? Vagy csak te gondolod, esetleg reméled? Mi van, ha a férfi is félénk?
5/12 anonim válasza:
Hívd el találkozni, aztán meglátod! NE támadd le! :) Én elhívtam a fiút, miután 2 hónapig kerülgettük egymást. Aznap összejöttünk, 3 éve együtt! ;)
6/12 anonim válasza:
Elkezdek valamilyen félig-meddig mondvacsinált témáról dumálni vele, onnantól meg alakul a dolog magától :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!