Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány aki tetszik nagyon szűkszavú, hogytudnám "szóra bírni"? Folyt. Köv.15/f
Szóval a lány nagyon keveset beszél, (akár fb-n akár személyesen) de ha olyanja van akkor meg fossa a szót hogy követni se tudom.. :D de ez ritka. :))
Na én meg nagydumás vagyok, de az udvarlásnál sosem jó ha a fiú beszél többet..
Hogy tudnám ezt kiküszöbölni?
Áhh, magamra ismertem! X'D Én pont ilyen vagyok, de nem lehet csak úgy szóra bírni. Ha van kedvem, beszélek, főleg ha egy téma érdekel, vagy csak úgy, össze-vissza... Viszont a másik félen is múlik, és azon, hogy van-e bizalom köztünk, mennyire ismerem stb. Például akik nem ismernek, azt hiszik soha nem beszélek, anyám meg néha azt kívánja bárcsak valahogy belém fojthatná a szót.
Próbálj meg olyan témával előállni, ami érdekelheti. Kérdezd magáról, hátha szívesen mesél. Ha elmondja mi érdekli, máris kiderül, akad-e közös témátok.
Remélem tudtam segíteni.
Utolsónak nagyon köszi! :) Igen tudtál segíteni ;)
Első: köszönöm a bölcsességet :PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!