Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki első randin negatív, depresszív, önsajnáltató folytatnátok vele?
Nem. Nem bírom az energiavámpír embereket.
Legyen már annyi tartása valakinek, hogy sírja végig az első randit. Kiábrándító.
... hogy NEM sírja...
Bocsi, kimaradt.
Jó látni, hogy manapság jobban tolerált egy álvicces, álpoénkodó, tettetett vidámság...
Szerintem egykutya a kettő, az ilyen "Miszter poén" emberek hosszabb távon ugyanolyan idegesítőek, mint akik az ellenkező végletben vannak.
Attól függ mi okozza.
Családi tragédia.
Ha csak simán belesüppedt az önsajnálatba nem. Csak ha komoly oka van.
A mániás depresszió vagy a bipoláris zavarok komolynak számítanak? Elvileg gyógyszerrel kezelető (remélem, már csak háromnegyed hónap és megtudom)
Nem vagyok "ismerős" a témában. Ha találkoznék ilyen betegségben szenvedővel, utána néznék mik járnak ezzel együtt.
Ha pl düh kitörés stb, nyilván zavarna.
De ha szimpatikus az illető, egy próbát meg ér a dolog. Ha agresszió nem áll fenn.
Az állandó rossz kedv nem tudom zavarna e. Nem volt ilyenben részem.
Kár, hogy ez pont nem az állandó rosszkedv világa, hanem az állandó szélsőségek közti ugrándozásokkal, néha depresszió-0önértékelés-"mindenki utált és utálni fog, semmire sem vagyok jó" érzés, néha meg vidámság-eufória-"meghódítom a világot és értékes ember vagyok akit kedvelnek" érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!