Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok számotokra pozitív, negatív vagy semleges, ha egy férfi neoliberális?
A neoliberalizmus alapelve, hogy az emberek jólétét a legbiztosabban az egyéni tehetségek felszabadításával, a magántulajdon mindenhatóságával, és a korlátlanul szabad piaccal érhetjük el.
Nekem ez meggyőződésem, hogy a jól működő társadalom alapja a liberális gazdaságpolitika, amely a tehetséget jutalmazza. A magántulajdon, a családi vagyon pedig szent, amibe az állam nem kontárkodhat bele.
Látom gőzöd nincs a neoliberalizmusról. :D
Akkor olvasgass és rájössz, hogy az általad írottaknak pont az ellenkezője:
A neoliberalizmus a gazdasági liberalizmus egyik változata. Követői nem feltétlenül liberálisak.
Ideológiája szerint mindent a piacra kell bízni, mert a gazdasági, és társadalmi bajok legfőbb gyökere a [piac]? folyamataiba való állami és civil (szakszervezeti, környezetvédelmi, stb.) beavatkozás lehetősége.
A [szabad verseny]? fontosságára hivatkozva támadja a szociális, vagy jóléti intézkedéseket, melyek felesleges keretek közé kényszerítik a [munkáltató]?kat és a [munkavállaló]?kat egyaránt.
Kritikusai szerint a neoliberalisták túl sokat várnak a piacoktól és a pénztől, mert úgy gondolják, hogy a piaci mechanizmusok - a piac szerplőinek természetéből fakadó önzésüknek, és az az által megtermelt javadalmaknak köszönhetően - önkéntelenül is elvezetnek a társadalom és a gazdaság felemelkedéséhez. Éppen ezért politikai és ideológiai alapon támogatja, védi és képviseli a mai társadalom gazdag rétegeit.
A neoliberalizmus a 70-es évek óta folyó [globalizáció]? kétségtelen pozitív hatásaival szemben egyes vélemények szerint kizárólag a centrum gazdagjainak az érdekeit szolgálja.
Mivel közgazdász vagyok legszivesebben visszaadnám a diplomámat ez után a pár sor után...
Ettől eltekintve meg taszítanak az ilyen "próféták". Aki mondja, mondja de semmit nem csinál.
Kérdező, főzni tudsz?
Mert az fontosabb!:)
Én konzervatív liberális vagyok (legjobb példa a holland VVD), de még nem halottam lánytól, hogy Teee konzervatív liberális, teee csődőr... :)))
Viccet félretéve, persze mondjuk egy ha egy kormánytüntin jössz össze a lánnyal, akkor valóban pozitív, de szerintem normális keretek között történő társ/párkeresésben azért ne legyen ennyire prioritást élvező a politikai/ideológia eszmék által való bedobozolása a másiknak. Van egy rakás tényező >szerintem< ami többet, jobban számít! :)
Sok nő igent mondana erre, mármint a szabadság és a Soros által folytatott agymosóhadjáratra, de valójában azt szeretik, ha egy férfi elkapja őket és nőként kezeli őket. A liberó elvekbe ezek nem férnek bele, mert a nők egyenjogúbbak mint a férfiak, ez pedig ellentmondás lenne ugyebár.
Viszont hiába mosták ki az agyukat, ettől még az ösztönöket nem lehet átverni. A nők ugyan úgy a hatalmat és az alfát keresik. Az alfa pedig, magas, izmos, jóképű, gazdag és intelligens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!