Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok egy olyan férfihoz, aki nem áll be a sorba, ahogy a többi ember, nem akar mindenáron megfelelni a társadalmi kényszereknek?
Egy klisé halmaz vagy.
A fiatal fiú esete, aki kényelmesen élt otthon a szülői házban, tanult, bulizott, majd örökölt és egy fűszálat nem kellett keresztbe tennie a boldogulásért és most tovább folytatná a kényelmes életét, mert nincsen kedve dolgozni és keményen küzdeni. De közben azt mondja, hogy ő nem áll be a sorba. Persze hogy nem bmeg, mert nem tud... Azt hiszed az olyan egyszerű? :D
Szerintem a hozzád hasonlóak, akikből hited ellenére kva sok van, hála a végtelen szülői gondoskodásnak, te csak szimplán életképtelen vagy, mert nem bírod elviselni a valóságot és visszamenekülsz a burokba.
Úgy 30 éves koráig a legtöbb ember pont ilyen... Én attól lennék végre lenyűgözve, ha egy huszonéves elboldogulna egyedül is.
"Tegye a szívére a kezét és döntse el mindenki, minden ilyen döntésnél magának, hogy valóban a praktikum és a nagyobb haszon vezérli azzal, ha lemond valamiről, ami több erőfeszítést és figyelmet igényel vagy a pillanatnyi haszon, az élvezet vagy a kényelem."
Figyelj! Ez nagyon szépen hangzik, de én nem mondok le semmiről. Ami nekem fontos, azt megvalósítom. Ha mittudomén nekem fontos lenne, hogy havi 500 ezer fölött keressek egy multi cégnél, akkor tűzön vízen át megvalósítanám, de nekem ez nem fontos. Más céljaim vannak, amiket rendszerint el is érek, csak hát ezek nem a munkával kapcsolatosak.
Nézd én is ilyen vagyok. Voltam. De aztán rájöttem, ha akarok valamit az életben, akkor rengeteg "átlagos" dolgot kell csinálnom, amivel azelőtt kikergettek a világból. Igaz, most is, de csinálom. ;)
Ha teljesen egyedi és szabad életet szeretnél éln, azért sajnos bizony meg kell dolgozni. A legtöbb esetben 2x-3x annyit "robotolni", mint egy átlagos dolgozónak. Én azt gondolom, hogy ez az, amire nem sokan képesek.
Ha csak megállsz azon a szinten mint egy diák, hogy elvagy egy gagyi "átlag"melóval, éldegélsz mint hal a vízben, és közben azt hiszed nem felelsz meg senkinek, hatalmas csapdában vagy. Mert a világ szarik rád, és az egyetlen ember akinek megfelelhetnél az önmagad vagy. Ha nem tűzöl ki célokat és azért nem teszel meg mindent amire csak képes vagy, akkor pont hogy annyira vagy "többi ember" akiktől oly különbözni akarsz, holott te is csak megelégszel a langyos vízzel, amiben tengődhetsz.
De én nem akarok különbözni a társadalomtól, csak szimplán azt látom, hogy a legtöbb ember nem úgy él, mint én. Nem azért vagyok ilyen, hogy különbözhessek, hanem azért mert így érzem jól magam a bőrömben, ha rajtam kívül mindenki ugyanezt csinálná én akkor se változtatnék az életvitelemen.
Viszont ha mégis az én felfogásom az átlagos, annak csak örülni tudok, mert akkor ezek szerint egy rakás ember van, aki hasonlóan gondolkodik mint én...Kár hogy még nem találkoztam egyel sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!