Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok egy olyan férfihoz, aki nem áll be a sorba, ahogy a többi ember, nem akar mindenáron megfelelni a társadalmi kényszereknek?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva a szüleim is folyton azzal csesztetnek, hogy "elásom a talentumjaimat, ahelyett, hogy kamatoztatnám"...Középiskolában nem tanultam semmit, de még így is fölvettek egyetemre(igaz első 2 félévben fizetősön voltam), aztán lazán elvégeztem, majd az msc-t is, de nem azért mert érdekelt volna, hanem szimplán nem volt jobb dolgom, meg a szüleim folyton nyomatták, hogy diploma nélkül semmit sem ér az ember. Szerintem viszont ez marhaság, rájöttem, hogy nekem ehhez nincs kedvem, nekem nem való ez, hogy egy fogaskerék legyek egy gépezetben és csak robotoljak meg tapossam az utat. Úgyhogy ennél jóval lazább melót vállaltam el, a magam ura vagyok, azt csinálom, amihez kedvem van, több időt szentelek a hobbijaimnak, megélem az álmaimat és jól érzem magam a bőrömben, nincs bennem semmi megfelelési kényszer a társadalom felé. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan tevékenységekre pazaroljam, amiket nem szeretek csinálni.
2017. dec. 22. 22:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

#9 Jaja, jól látod, valahogy így.

Nyilván ha olyan élethelyzetben lennék, hogy lenne saját családom meglehet, hogy másképp állnék a dolgokhoz.

De mivel nincs senki ,akinek meg kéne felelnem, csak magamnak, így gyakorlatilag azt csinálok ,amit akarok.

2017. dec. 22. 22:58
 12/27 anonim ***** válasza:
62%
Pont hogy számomra ettől vagy tucatember.
2017. dec. 22. 23:07
 13/27 anonim ***** válasza:
Nőben kb. ugyanez vagyok,nem is járok nagyon haza,mégis van,aki így szeret.Szóval nálam nem gond.
2017. dec. 22. 23:08
 14/27 A kérdező kommentje:
Jó, hát ez nézőpont kérdése, én mindenesetre nem nagyon ismerek olyan embert ,aki úgy élne,mint én.
2017. dec. 22. 23:09
 15/27 anonim ***** válasza:
90%

Vállalkozó szellem vagy, nincs ezzel gond.

Tudod nem mindegy hogy dolgozol, vagy pénzt keresel. ;)

Hajrá!

2017. dec. 22. 23:11
 16/27 anonim ***** válasza:
Egy szot sem!
2017. dec. 22. 23:39
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

Mindenki azt hiszi, hogy más, mint a többi. Valamilyen szinten azt mondom, semmi szükség öntőformába illeszkedni, én is csak azt vettem el a svéd asztalról, amit táplálónak tartottam, a többi csak egy pipát jelent az életemben, ami olyan számomra, mint a kenyér héja: megeszem, ha meg kell enni, de ha nem, otthagyok belőle annyit, amennyit lehet, vagy odaadom az asztal alatt a kutyának, hogy eltűnjön és nem kínlódok rajta. Diákként is gond nélkül puskáztam az évszámos röpdogákon, mert úgy éreztem, az, hogy megtanulom, semmit nem ad az életemhez, főleg, hogy másnapra nyoma sem lesz. Belém csak olyan tudást tudtak erőltetni, aminek van értelme, ezt pedig általános után el tudtam már felelősségteljesen dönteni. Mégis lassan a második diplomámat végzem és a papíron túl is sokoldalú, gyakorlatias és könnyen, bárhol-bármivel boldoguló embernek tartom magam, akinek nincs baja sem a kitartással, sem a betartással, ha számára megfelelő az indok, illetve meg tudja szervezni a szabadidejét is és nem örül, ha túl sok van neki.

Az agyatlan fuck the systemezést elítélem. Számomra gyerekes, mikor valaki csak azért nem tart be dolgokat, vagy nem szeret dolgokat, hogy egyedi legyen és mert az kényelmesebb(rövid távon), de semmiképp sem hasznosabb(hosszú távon). Valahol enélkül is mind egyediek vagyunk, és valahol ezzel is rettentően hasonlóak. A zenei ízlésem például sablon. És? Rég gáz, ha ettől kellene különlegesnek lennem. És világ életemben kitűnő és együttműködő voltam (=a szemedben fogaskerék), de nem azért, mert ezt várták, hanem mert sok javam származott belőle az elismeréstől kezdve a komolyanvevésen, kapcsolatokon, a nyalizáson keresztül később az egyetemen az ajánlásokig és az ösztöndíjig. Volt, hogy csaltam, volt, hogy csak és csak annyit tanultam meg, amennyi feltétlenül kellett ahhoz, amit akartam (korábbi zh-k feladatain a válaszokat pl), de ha valaminek az elsajatításában most vagy a jövőre nézve láttam hasznot, képes voltam utána menni akár napok hosszát az információnak.

Szerintem ennek így van értelme. Az ember szelektáljon. De elhinni azt, amit a legtöbb lázadó kamasztakony, hogy a kultúránkkal, a kormánnyal, a tanárral, a munkával vagy bármivel szembemenni az igazi élet és szabadság, egyediség... Az nevetséges.:) Arról nem beszélve, hogy sok ember nem tud uralkodni magán, csak azt hiszi. Helyette szétfolyik, főleg időgazdálkodásilag és nem tud mit csinálni jó dolgában. Egy ismerősöm mondta, sekélyes az az ember, akinek az az életcélja, vagy álma, hogy egy napon megállapodjon és lógassa a lógatnivalót királyi kényelmében semmittéve. Istenem, hány szabadúszót ismerek, aki annyira produktív egy hónap alatt, mint más egy nap alatt. Talán egy van csak, aki kényelmesen él, de tervez és kipihenten ugyan, de ébresztőre kel és ennek ellenére be van táblázva, hogy ekkor és ekkor edzés, ekkor és ekkor leülünk nyelvet tanulni, ekkor és ekkor megírunk x oldal valamit és elvégzünk másból ennyit vagy annyit, és a megmaradt időben is tanulunk, olvasunk, vagy bármi, de nem nyomkodjuk fölöslegesen azt a retek facebookot, meg nem rohadunk a TV előtt vagy fetrengünk az ágyban és társai. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez is úgy van, mint a gazdagság. A legtöbb ember minden fölösleges szarra is költ, meg süllyed élvezeti cikkek szintjére, ha van miből. Kevesen vannak, akik egy kis kényelmen és minőségen kívül sokmillióval a bankkártyájukon is kétszer meggondolják, hogy mibe fektetnek.

Tegye a szívére a kezét és döntse el mindenki, minden ilyen döntésnél magának, hogy valóban a praktikum és a nagyobb haszon vezérli azzal, ha lemond valamiről, ami több erőfeszítést és figyelmet igényel vagy a pillanatnyi haszon, az élvezet vagy a kényelem.

2017. dec. 23. 00:00
 18/27 anonim ***** válasza:
60%
Tetszik hogy le diplomaztal es megosztottad velunk hogy ettol nem erzed tobbnek magad. Tetszik hogy van benned szabad szellem. Magyar orszagnak meg tobb ilyen emberre lenne szuksege. Nem anyuci apuci penzebol 6 evekig ellubickolni az egyetemen/ foiskolan majd verni a melet hogy van diplomam.
2017. dec. 23. 00:29
 19/27 anonim ***** válasza:
Megkerdezhetem h mivel foglalkozol, amikor nem a csaladi oroksegbol elsz?
2017. dec. 23. 07:08
 20/27 anonim ***** válasza:
Szóval a családi örökségnek is köszönhetően leginkább lébecolsz, és ezt olyan szépen akarod kihozni, hogy te nem felelsz meg a társadalom elvárásainak. LOL.
2017. dec. 23. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!