Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha az első randin összedő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha az első randin összedőlt a róla alkotott képem? Megváltozhat ez?

Figyelt kérdés

Hosszú ideig csak neten beszéltem egy férfival, sem telefonon, sem kamerán keresztül nem beszéltünk eddig. Képei, üzenetei alapján összeállítottam egy képet róla, elképzeltem, milyen lehet. Kezdtem vonzalmat is érezni. Ma találkoztunk, és mikor megláttam, megszólított, összedőlt az a kép. Egyáltalán nem így képzeltem el, nem ilyen kiállással, nem ilyen hanggal, külsőleg is másabb, mint a képeken. A beszélgetés vége felé már megbékéltem a külsőségekkel, teljesen megszoktam a hangját, az arcát. Viszont így nem az igazi. Van ez a dolog, hogy az első harminc másodpercben kialakul a véleményünk a másikról, és ez alapján halad tovább az egész. Mennyire igaz ez? Érdemes ismét találkoznunk? Mondjam el neki az érzéseimet? Ő részéről nem volt csalódás, ahogy kivettem a szavaiból, sőt be is próbálkozott a csókkal, de mondtam, hogy ne erőltesse, és meg is értette.

Nagyon jó ember, okos és intelligens is. De nem tudom, hogy ha elsőre nem éreztem a kémiát, lehet e később szikra? Nem szeretném őt sem álltatni, arra gondoltam, hogy elmondom neki, persze nem bántásként, tapintatosan. Még annyit, hogy eddig azt hittem, könnyen szerelembe tudok esni, volt hogy a buszon mellettem álló vadidegen is megtetszett, éreztem, hogy akár lehetne is valami a részemről. ( ne értsétek félre) Most pedig ez történt. Ezért nem jó a netes ismerkedés, mert elkezdünk ragaszkodni a másikhoz, hamis képet állítunk össze róla, majd jön a kiábrándulás.

2017. dec. 17. 18:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Hagyd, talál (sic) jobbat.
2017. dec. 17. 18:13
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Nekem elsőre nem volt jó benyomásom a páromról, egyáltalán nem tetszett, de 3 hónapig együtt dolgoztunk, és ahogy megismertem, egyre inkább elkezdett vonzani, külsőleg is. Most már együtt vagyunk és nagyon bejön.

Ha a személyisége tetszik, és úgy gondolod a külseje is vonzani tudna később, akkor szerintem megér még egy találkozást.

2017. dec. 17. 18:15
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Na ezért nem szabad hónapokig húzni-halasztani a netes ismerkedést, semmi értelme. Pár levélváltás, meg fénykép, aztán ha akar találkozni oké, ha nem, akkor viszlát!
2017. dec. 17. 18:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért nem jó a netes ismerkedés, mert elkezdünk ragaszkodni a másikhoz, hamis képet állítunk össze róla, majd jön a kiábrándulás."

Ez így van. Valamit kierőltethetsz magadból, de kérdés az mennyire tartós és minőségi kapcsolathoz vezetne esetleg.

2017. dec. 17. 18:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért nem jó a netes ismerkedés, mert elkezdünk ragaszkodni a másikhoz, hamis képet állítunk össze róla, majd jön a kiábrándulás."

Az emberi agy már csak így működik.

Én például nem tudok megnézni egy-egy filmet, ha olvastam a könyvet, egyszerűen mert teljesen más karakterek élnek a fejemben, mint a valódi színészek.

Nem szabad sokáig húzni. Viszont történt ami történt, a kérdés, hogy meg tudsz a barátkozni a valósággal, ami biztos, hogy fakóbb, mint az álomképed, ha nem, akkor mihamarább lépj, ne húzd az idejét.

2017. dec. 17. 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez volt a tanulópénz.
2017. dec. 17. 18:38
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

Szerelmes voltál egy elképzelt ideálba és most azért nem akarsz találkozni vele, mert rájöttél, hogy nem olyan mint amilyennek elképzelted :D

De az, hogy nem azt kapod amit vártál (arról az apróságról, hogy egy randi után mégis mennyire lehet korrekt véleményt alkotni valakiről?) még nem jelenti azt, hogy nincs legalább olyan jó, mint a te képzelt ideálod vagy esetleg még jobb is.

Mi lenne ha elmondanád neki is, hogy teljesen másra számítottál, aztán meg adnál egy esélyt magadnak és a kapcsolatnak azzal, hogy megismered és miután tényleg ismered döntöd el, hogy hogyan tovább.

2017. dec. 17. 18:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy második találkozást mindenképpen megér.

Ha ott jobban tetszik majd, akkor meséld el neki ezeket, biztos megérti (hogy emiatt lassítani kell).

Ha nem, akkor búcsúzz el tőle.

2017. dec. 17. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam, bár mi nem húztuk sokáig előtte a netes beszélgetést. Elmondtam neki őszintén és kiderült ő is így érezte. Békében váltunk el és így érzem korrektnek, hogy elmondtam neki.
2017. dec. 17. 18:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a fejedben kialakított képpel senki nem tud versenyezni.

Ülhetett volna veled szemben egy Brad Pitt, Einstein hibrid is, akkor is rosszabb lenne, mint amit elképzeltél.

2017. dec. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!