Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek túlzás lenne ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlzás lenne ez első randin?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, egy ideje már beszélgetünk (neten ismerkedtünk meg), végül az elfoglaltságaink és kötelességeink miatt jobbnak gondoltuk, ha karácsony előtt találkozunk, mikor mindenki már az ünnepre hangolódik, nem vásárolgat, vizsgázik, stb. Nagyon értelmesnek és szimpatikusnak tűnik, nagyon jól kijövünk eddig. Randihelyet is olyan figyelmesen választott, tényleg látszik rajta az igyekezet és az, hogy nem egy olyan primitív perverz. Képek alapján tetszik, de nem tudom, milyenek leszünk egymásnak személyesen. Mindenesetre, ettől függetlenül, úgy pusztán "emberileg" úgy érzem, illene valami kis apróságot vinnem neki. Mondjuk sütnék sütit és azt, vagy valami ilyesmit. Mennyire lenne ez túlzás?
2017. dec. 17. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kedves gesztus lenne.
2017. dec. 17. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem első randira felesleges.
2017. dec. 17. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet, és én is pont a sütit javasoltam volna.
2017. dec. 17. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szokás, de lehet.

Biztos örül majd neki :-)

De tényleg keveset.

2017. dec. 17. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem ajánlott vinni randira, amit cipelni kell.

Ez örök érvényű szabály mindkét nem számára.

2017. dec. 17. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Köszi a válaszokat! :)

Utolsó: hát nem tudom, én mindig örültem egy szál rózsának vagy csokinak, vagy ilyesminek, nem éreztem tehernek cipelni. itt pedig úgy vinném, hogy egy csinosabb díszdobozba beletenném és a táskámban, amit amúgy is viszek mindig. És a végén adnám oda, vagy mikor már nem nagyon kell hurcolni, csak haza.:)

2017. dec. 17. 19:21
 7/8 anonim ***** válasza:
(Ja, amúgy enyém a kérdés, csak másik profillal szoktam faggatózni, mint válaszolni.:D)
2017. dec. 17. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Rafinált
2017. dec. 17. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!