Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért furcsa velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni.

Randiztam 2-szer egy pasival, és a 2. Randin már ott aludtam nála, és azóta olyan furcsa velem de miért? Ír, meg keres beszélünk, de más lett, nem becézget, nem küld nekem szivet a cseten de ez kis apróság... De akkoris, annyira más lett. És én ma rá kérdeztem hogy mi a probémája, és hát lecseszett hogy én túl gondolom a dolgokat, de tudom hogy nem, mindenki meg mondta hogy más lett az este óta. De ha nem akar tőlem semmit, akkor nem keresne, nem? Meg ő olyan hogy megmondja a véleményét. Mit tanácsoltok vagy mi lehet az oka? Ez így nekem nagyon rossz. :( 22N

2017. dec. 16. 19:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%

Ott aludtál ergó lefeküdtetek? Sanszos, hogy a ti esetetekben ez még korai volt. Valószínű, hogy egy strigula lettél, most már nem vagy annyira érdekes.

Sajnálom.

2017. dec. 16. 19:13
 2/16 anonim ***** válasza:
55%
Gyerekesen gondolkodsz és viselkedsz. Mit keresel ebben a kategóriában?
2017. dec. 16. 19:15
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Én is ilyen vagyok, ha csak dugásra kell eg nő nem fogok szivecskéket küldeni meg szerelmet hazudni neki. Had tudja hol van a helye nálam. Ha neki így jó akkor OK, ha nem akkor agyó.

Nincs rosszabb mint amikor valaki szerelmet vall egy nőnek, hülyíti aztán dobja. Az meberek érzelmeivel nem szabad játszani.

Te belementél abba hogy csak szex, akkor ennek ez volt a kockézata, és ne mondd hogy kihasználtak mert attól a falnak megyek.

2017. dec. 16. 19:18
 4/16 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy ő komolykapcsolatot akar. A szex az nem jött össze, mivel fáj a szex.
2017. dec. 16. 19:21
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Pff édes istenem :)
2017. dec. 16. 19:21
 6/16 A kérdező kommentje:
De ha nem akar tőlem semmit aminek ír? De ő azt mondta hogy akar velem találkozni.
2017. dec. 16. 19:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"De pont ez az, hogy ő komolykapcsolatot akar. A szex az nem jött össze, mivel fáj a szex."

Így már mindjárt más a helyzet. Fájhat azért mert nem eléggé figyelmes, nem ad elég időt neked hogy kellően beindulj, vagy durva szex közben.

Vagy fájhat azért mert neked van valamilyen fizikai elváltozásod vagy neadjisten betegséged.

Ha miatta fájt a szex akkor tudja hogy hibázott és bizonytalan a kapcsolatot illetően.

2017. dec. 16. 19:33
 8/16 anonim ***** válasza:
Szoval nala aludtal, nem jott ossze a szex es azota mar nem olyan kedves es nem kuld szivecskeket... huha vajon miert :D
2017. dec. 16. 19:36
 9/16 A kérdező kommentje:

És akkor e miatt lenne velem ilyen?

De nem hiszem, nem tudom. Nem tudok rá jönni hogy mi lehet a gond. Én mondtam is neki hogy hozzám több idő kell, mire feloldodok. És igen abszolút fel se izgultam. De ez így nekem nagyon rossz, mert már nem úgy beszélünk.

2017. dec. 16. 19:38
 10/16 A kérdező kommentje:

Igen, de ha nem akar semmit akkor minek ír nekem?

Ha nem akarna semmit akkor nem keresne.

2017. dec. 16. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!