Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam moziba egy pasit randinak vette?
Figyelt kérdés
Elhívtam moziba egy pasit akivel ismerkedünk, párszor találkoztunk baráti társasággal. azt írta vissza hogy ráér mikor megyünk ?utána megkérdezte kik jönnek még.
Azért kérdezte ezt mert fel sem merül benne hogy mi együtt randizzunk, hanem csoportosan akar menni?
Vagy
Azért kérdezte hogy megdizonyosodjon hogy kettesben mozizunk?
2017. dec. 12. 23:22
11/14 anonim válasza:
Jaja, tudni akarja, hogy biztos randi lesz e, mert reménykedik, hogy igen.
Ha nem akarna randizni, hamarabb kérdezte volna meg, kik jönnek, és csak utána mond igent.
12/14 SousVide válasza:
Eleve jobb lett volna így elhivnod, hogy mentek egy páran, van e kedve csatlakozni. Akkor egyértelmű, hogy nem randi.
Én biztosan randinak vettem volna, így jó, hogy rákérdezett, mert nem fog meglepődni, mikor ott talál három haver gyűrűjében.
13/14 anonim válasza:
Ne gondold túl. Írd meg, hogy kettesben mentek. A reakciókból úgyis ki fog derülni. Tök mindegy, hogy mire gondolt, vagy félreértés- e. Azt tudd inkább, hogy te mit akarsz. Sok sikert.
14/14 anonim válasza:
Azért kérdezte, hogy randinak vegye-e a meghívást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!