Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajt elhivtam, h segitsen nekem karacsonyi ajandekot valasztani ertheti ezt randinak?

Figyelt kérdés
Mar eleg regota irogassa nekem az SMS-ket es eleg sokszor hivott fel engem telefonon. Ezt a csajt nm tudom kiismerni sehogy , legtobbszor ugy tunik ,h o nm csak baratsagot akar tolem. De en nm akarok jarni vele. 15/F
2009. dec. 21. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Baromi egyszerű a helyzet.

Te nem akarsz tőle semmit. Ő rád van indulva. Erre elhívod vásárolni... Könyörgöm ha nem akarsz tőle semmit akkor minek???

Utána ha felbátorodik és megint nyomul te megint elküldöd, azzal hogy nem akarsz semmit?

Elhívni vásárolni olyan "a földön fetreng már így is, segítsük fel és amikor majdnem felállt rúgjunk bele még egyet" típusú húzás lenne

2009. dec. 21. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt kedves kérdező az a helyzet amit az első vállaszoló leírt. Jó lenne megbeszélni vele, hogy mi is a helyzet. Mert nyilvánvaló, hogy szeretne tőled valamit, és így meg csak játszadozól vele.
2009. dec. 22. 08:21
 3/3 anonim válasza:

eleg regota irogassa nekem

XD

2009. dec. 22. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!