Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek első randira mozizásról?
Én azt tudom elképzelni, hogy találkoztok, beszélgettek, sétáltok, esetleg meghívod valamire.
Aztán ha lesz folytatás, több randi, akkor mehet a mozi is.
De elsőre inkább beszélgessetek. A moziban ültök egymás mellett kukán, nem sok időtök van megismerni egymást.
A másik dolog, amit javaslok, hogy ne erőltesd a star warst majd. Kérdezz rá, hogy látta e a többi részt, ismeri -e, szereti -e. Sokan nem is látták, nem érdekli őket, ne erőltesd a film ötletet, közösen válasszatok.
Engem a párom legelső alkalommal amikor moziba vitt egy olyan filmre ültett be, ami valaminek a folytatása volt és baromira nem értettem belőle semmit és nem kötött le.:D Jó emlék maradt, de a film uncsi volt.
Kérd ki a véleményét.
Szerintem borzalmas. Gyakorlatilag beültök egy - alapból necces - filmre, aztán?
Eltelik 2-3 óra, és ti még SEMMIT nem beszélgettetek. Nem aztm mondom, hogy órákig mászkáljatok most kinn, de sokkal jobb és tartalmasabb egy ismerkedős randi.
Nem jó ötlet. Nem fogjátok egymást megismerni semennyire. És mi van, ha utálja a Star warst?
Jó, mi discoba mentünk első randin :D de onnan hozzánk mentünk haza, és ott volt aludt még másnap is.
2,5 évnél tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!