Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mi a véleményetek első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek első randira mozizásról?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy ha a lány is benne van, elmehetnénk megnézni az új Star Warsot jövő héten vagy azutáni héten. Te erről mit gondoltok, jó ötlet? Érdemes első alaklomra ilyesmit, vagy inkább mást? 21/f

2017. dec. 8. 22:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Néma párosnak tökéletes progi.
2017. dec. 8. 22:41
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

én akk jönnék elő ilyesmivel, ha már jobban ismerjük egymást. Elsőre beülni vhova vagy más dolog, ami nem mozi.

F

2017. dec. 8. 22:42
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
En mast ajanlanek helyette. Ami ingyenes, es tudunk dumalni. Egy sima seta inkabb a Duna parton.
2017. dec. 8. 22:42
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Első randi mindig ismerkedés, komoly beszélgetés legyen. Belefér a mozi, de előtte/utána mindenképp legyen még 1-2 óra, amikor csak egymásra figyeltek és tudtok beszélgetni kettesben.
2017. dec. 8. 22:44
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Sose értettem, hogy mi értelme van randi alkalmával moziba menni. A randi lényege, hogy két ember jobban megismerje egymást, hogy tudjanak beszélgetni, de a moziban erre nincs lehetőség. Egyébként se vagyok egy moziba járós, mert kb 5 éve lehettem utoljára, de randit tuti nem szerveznék oda.
2017. dec. 8. 22:52
 6/14 anonim ***** válasza:
10%
Vakoknak és gyengén látóknak is felejthetetlen egy ilyen randi.
2017. dec. 8. 23:03
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

Nem tartom jó ötletnek. Mondjuk nekünk még katasztrofálisabb helyszínünk volt, koncertre mentünk. Normálisan, érthetően csak szünetekben tudtunk beszélgetni, ennek ellenére fél éve együtt vagyunk :D Szóval nem feltétlenül a helyszínen múlik a folytatás, de mozizás közben semmit nem fogtok megtudni egymásról, ami ugye a randi lényege lenne. És ha még a SW előtt meghívnád mondjuk teázni/karácsonyi vásárban nézelődni vagy bármi?

27N

2017. dec. 8. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem jó
2017. dec. 8. 23:37
 9/14 Éron91 ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyit jelent számodra a lány,de ha már most oda meg vissza vagy érte akkor egy kicsit jobban is teperhetnél és kitalálhatnál olyan programot ahova kevesen hívhatják el vagy például senki. A Gül Baba türbéjénél van egy szép kilátós rész és a felfelé vezető út is tök szép. Elég kevesen ismerik, sokkal inkább vinném oda ami még pénzbe se kerül minthogy moziba. Amelyik lány nem érdekel azt elhívhatod kávézni,moziba, vacsorázni,de ha le akarom nyűgözni a lányt mert annyira tetszik ennél szerintem több kell hogy kitűnj a tömegből. Az utolsó lányt akit randira hívtam mert eszméletlenül tetszett,kisoroszlánokat simogatni hívtam. Szerintem randira hívás és randira hívás között is kell különbséget tenni. Ha csak egy lány a sok közül aki ha nem jön össze sem dől össze a viálg mert van másik 8 akkor hívhatod bárhova,igazából rögtön szobára is vagy inni. Én mondjuk itt különböztetem meg,ha olyan lányt hívok el akit ha úgy alakul megfektetnék,de energiát nem nagyon tennék bele mert igazából ha nem jön össze akkor sincs nagy baj akkor elhívom kávézni vagy egy bárba inni esetleg közös kutyaséta ilyenek. Ha komolyabban érdekel a lány mert úgy gondolom,hogy hónapok múlva is utána epekedem ha nem jön össze akkor bizony órákat utánaolvasok milyen helyre vihetném és kiválasztom azt ami a legjobban tükrözi azt hogy ez én vagyok. Életem szerelmét mikor randira hívtam készítettem egy dobozba 5kék 5sárga és 5piros cetlit. 5randi helyszínnel 5programmal és 5apró kis ajándékkal és kihúzott mindenből 1et és oda mentününk és azt az ajándékot kapta meg. Mindenhova foglaltam asztalt és lemondtam a maradék 4et, ahogy a többi programot is és az apró ajándékból pedig mind megvettem. Nem voltak komoly ajándékok nem voltak luxus helyek mégis jobban érezte magát mint előtte bárkivel mert érezte hogy ez csak neki szól senki más nem kapott ilyen figyelmet tőlem és őt sem lepték még meg így első randin. Sok sikert a randihoz... :)
2017. dec. 9. 04:48
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha a lány star wars rajongó, akkor jó ötlet. Amennyiben nem az, úgy nem jó ötlet.

Ha esetleg utána beültök valahova, akkor lesz igazán jó a randi.

2017. dec. 9. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!