Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ment ki a divatbol a lovagias viselkedes es az udvariassag a pasik reszerol?
Anno sokszor kaptam egy szal viragot, pici csokit, aprosagot... Jol esett. Es szivesen viszonoztam apro kedvesseggel. De manapsag mar nincs ilyen. Nem csak ez hanem az alapveto udvariassag sem mukodik.
Orulhetek ha az elso randin kifizeti a team (200-300.-) de sokan azt is szajhuzva teszik.
Miert olyan nehez ez ?
Szerintem csak rossz helyen ismerkedsz, jarsz. Vannak kivetelek, de nagyon keves manapsag...pl en.
Szeretem a romantikát
29f
Kérdező, te szereted, ha cicaként / ribiként / tyúkként / csöcslényként beszélnek rólad olyan emberek, akik egyébként elvárják, hogy őket tiszteld és felnézz rájuk?
Na pont ugyanilyen, amikor te udvariasságot, lovagiasságot vársz el, de közben a borzasztóan lekezelő "pasi" kifejezést használod. Ez lealacsonyító. És teszed mindezt úgy, hogy még nem is ismered a másikat, nem tudod, jogosan vagy-e paraszt vele.
Persze nyilván van az a réteg, ahol teljesen elfogadott ez a megszólítás, de ha te lovagiasságra vágysz, akkor nem ott kéne keresgélned. Bár valószínűleg te is abba a körbe illesz bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!