Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Azok a fiúk, akik más fiúval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk, akik más fiúval szemben is "lovagiasak" (mint a lányokkal), azok biszexek?

Figyelt kérdés
Nekem elég fura volt többször is, hogy én alacsony, vékonyabb meleg fiú vagyok és volt párszor, hogy magas, helyes fiú ismerőssel beszélgettem, mentem valahová és előreengedett az ajtónál, kinyitotta nekem, mint a lányoknak. Attól, hogy alacsonyabb vagyok meg magasabb a hangom, attól most miért nyitja ki nekem az ajtót? :D Én ezt nem értem...

2017. nov. 2. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen. Simán csak udvarias.

Én szinte mindenki előtt kinyitom az ajtót, mert már reflexből jön. Legyen az akárki, ha én jutok először az ajtóhoz, akkor általában utolsónak is megyek be.

2017. nov. 2. 12:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem. Pedig titkon reménykedtem... :D
2017. nov. 2. 12:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mostantól nem engedhetek előre alacsonyabb srácokat?

17/F

2017. nov. 2. 12:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mar kezdtel örülni, hogy titkon rád reszelik, mi? 😜😁😁
2017. nov. 2. 13:19
 5/10 A kérdező kommentje:
😁
2017. nov. 2. 13:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg akarta tekinteni a hátsódat. :)
2017. dec. 7. 10:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Ennek én örülnék jobban :D de vsz. szimplán csak udvarias volt. :/
2017. dec. 7. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

1# Vagyok.

Azért tartsd szem előtt, hogy hogyan nyitja ki előtted az ajtót.

A legtöbb heteró srác bemegy előtted, és hátranyúlva tartja az ajtót mire odaérsz. Az a sima etikett az ajtóknál.

Ha nem megy be, és úgy enged előre, akkor az általában arra utal hogy több tiszteletet ad neked mint a legtöbb embernek. Ez már magában egy jel, bár van több is.

Ha a szemedbe néz, vagy mélyebb levegőt vesz mert érzi az illatod, az meg egy másik.

Általában aki tetszik nekem, azt gyorsan végig is méregetem a szememmel, talán ilyenekre is figyelhetsz.

Ha ezek megvannak, akkor nagy eséllyel vonzónak tart.

De amíg nem mondja ki neked nyíltan, addig semmiben se lehetsz biztos sajnos.

2017. dec. 7. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem engednék magam elé csávókat hacsak nem lenne "hátsó" szándékom.
2017. dec. 7. 14:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm #1. :D Igen, úgy volt, hogy megállt, kinyitotta és előreengedett az ajtónál, de ez már régen volt... majd, ha legközelebb így járok, megfigyelem, amiket mondtál.
2017. dec. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!