Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ment ki a divatbol a lovagias viselkedes es az udvariassag a pasik reszerol?
Anno sokszor kaptam egy szal viragot, pici csokit, aprosagot... Jol esett. Es szivesen viszonoztam apro kedvesseggel. De manapsag mar nincs ilyen. Nem csak ez hanem az alapveto udvariassag sem mukodik.
Orulhetek ha az elso randin kifizeti a team (200-300.-) de sokan azt is szajhuzva teszik.
Miert olyan nehez ez ?
nem divat, hanem neveltetés kérdése.
Amíg a játék az, hogy mielőbb rakja szét a lábát, s a lány belemegy, miért tenne másként?
Szeretek kedveskedni, szavakkal, gesztusokkal, ajándékokkal
40/F
sóher lett a magyar is
tele van az oldal ilyen kérdésekkel
-randi menüt jó felesben fizetni? és társai
Kezdetekkor azért, mert egy pasi egy rakás nővel randizik, és 90+% elutasítja őt (vagy még annyi sem, csak eltűnik), ezért nem akar különösebb pénzt fektetni egy nagy eséllyel elutasításba.
Azon túl pedig a felsorolt dolgok sok nőnek "buz1s"-nak számít, a vonzó a "kihaénnem, defa5zagyerek vagyok, letojlak téged béjbe, 8 csaj várja hogy bekaphassa a farkam, olyan sikeres vagyok" figura.
Megszokták, hogy nincs rá szükség. A legtöbb nő ott tart, hogy inkább fizet ő a randin csak ne süssék rá, hogy golddigger.
Akkor is eljutnak a bugyiba, ha egy teát se fizetnek ki, vagy az orrára csapja az ajtót. Még a végén túl magasak lesznek az igényei...
Első randira nem illik virágot vinni, mert mit csináljon vele szegény csaj, meg nem is jön be neki esetleg a férfi.
Utána viszont igen, de csak ha van hova rakni, Praktikusan ha a nőnél találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!