Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyre több a riancos nő és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több a riancos nő és egyre fiatalabb korban szexelnek és váltogatják a párjaikat mint más a zokniját. Miért?

Figyelt kérdés

2017. nov. 25. 09:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
73%

Jól van kisgyerek,menj bonts egy sört,mi meg ,,alacsony iq-val" élvezzük az életet.

Nem én siránkozok,hogy ilyenek meg olyanok a nők,nem én hisztizek,hog nő hiányom van,erre csak ezt mondom.

Erre van egy mondásom: ,,minden nő rib_nc aki veled nem szexel". Ezt gondoljátok mélyen legbelül.

2017. nov. 25. 17:02
 32/35 anonim ***** válasza:
28%

Főlényeskedő dumáddal legalább annyira nem érdekelsz mint azok a nők akik a magad fajtákkal egyáltalán szóbaállnak.

A mondások meg főleg nem szoktak érdekelni.

2017. nov. 25. 17:12
 33/35 anonim ***** válasza:
83%

Régen is ugyanez volt, csak akkor értelemszerűen nem létezett internet, ahol bármikor szembesülhetsz ezekkel a dolgokkal.

Szerintem inkább élje ki magát egy nő (vagy egy férfi) fiatalon és majd idővel "lehiggad", mintsem egy szexuálisan frusztrált, besavanyodott, képmutató szentfazék legyen, aki csak álmodozni mer a testi örömökről.

Túllépni egyébként is csak azon lehet, amit már megéltél.

2017. nov. 25. 17:22
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
40 éve lettem nagykorú. Akkoriban közel 50 felejthető kapcsolatot kalapáltam össze, s ebbe nem tartoztak bele a szombat esti egyéjszakás kalandok, amiket pusztán a zenész mivoltomnak köszönhettem. Szóval akkor sem voltunk erkölcsösebbek, csak nem vertük nagydobra.
2017. nov. 26. 12:04
 35/35 anonim ***** válasza:
A fiatal lányok szeretik a pasival eltartatni magukat. Ha az egyik megunja és belefárad a költekezésbe a lány új bukszást keres. Egyébként pedig a mai lányok abszolút nem értenek szinte semmihez. Az egyik húsz éves ismerős barátosnőmtől szakítani akart a barátja aki 14 éves kora óta vele van és a lány úgy állt a szoba közepén mint egy szobor tétlenül hogy akkor most mi lesz vele. Még azon a héten orvoshoz került súlyos depresszióval. Majd a család megbeszélte hogy a fiú visszajöjjön valamilyen módon. A srác pontosan azért lépett le mert abszolút nem csinált a lány semmit azon kívül hogy szoliba és műkörmöshöz járt és quva jól öltözött. Otthon pedig por, kosz és kupi várta nap mint nap.
2017. nov. 30. 01:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!