Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több a riancos nő és egyre fiatalabb korban szexelnek és váltogatják a párjaikat mint más a zokniját. Miért?
Jól van kisgyerek,menj bonts egy sört,mi meg ,,alacsony iq-val" élvezzük az életet.
Nem én siránkozok,hogy ilyenek meg olyanok a nők,nem én hisztizek,hog nő hiányom van,erre csak ezt mondom.
Erre van egy mondásom: ,,minden nő rib_nc aki veled nem szexel". Ezt gondoljátok mélyen legbelül.
Főlényeskedő dumáddal legalább annyira nem érdekelsz mint azok a nők akik a magad fajtákkal egyáltalán szóbaállnak.
A mondások meg főleg nem szoktak érdekelni.
Régen is ugyanez volt, csak akkor értelemszerűen nem létezett internet, ahol bármikor szembesülhetsz ezekkel a dolgokkal.
Szerintem inkább élje ki magát egy nő (vagy egy férfi) fiatalon és majd idővel "lehiggad", mintsem egy szexuálisan frusztrált, besavanyodott, képmutató szentfazék legyen, aki csak álmodozni mer a testi örömökről.
Túllépni egyébként is csak azon lehet, amit már megéltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!