Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több a riancos nő és egyre fiatalabb korban szexelnek és váltogatják a párjaikat mint más a zokniját. Miért?
Mert a pasik is ezt csinálják. Soha nem értettem, miért csak az egyik nemet emelik ki.
Jobb esetben, szexhez, mind két nem kell.
Ezt én is észrevettem. Tudok párat akik jó körülmények közül jöttek, jó iskolából stb. És 19 éves korukra már 10 környéki a létszám akikkel összefeküdtek. Eléggé kiábrándító, hogy egész rendesnek néz ki a lány, még akár szűznek is és kiderül, hogy volt két barátja és még héttel lefeküdt. Néha még a barátnők sem tudják ezt egymásról.
Sokuk szerintem megbánja ezt. Talán így érzik magukat nagylánynak. "Tapasztaltot szereznek."
Nálam egy ilyen azonnal esélytelen helyzetbe kerül.
Egyre több a pszichiátriai beteg lélekben vagy testben is kamasz fiú, akik hülye kérdéseket tesznek fel. Kisebbségi érzésed van? Vagy visszataszítónak találod a szexet? Hogy állsz saját magaddal?
Magaddal foglalkozz, ne mással. Még bőven van mit.
Neveles hiánya, csordaszellem, feltűnési viszketegség, úgy gondolják hogy ez menő és így akarnak k..rválkodni a szeretetért amit a szüleiktől nem kaptak meg.
Egyébként ez a pasikra is jellemző.
Mert azt tanítják nekik, hogy ezt megtehetik, nekik ez JÁR, sőt ettől lesznek menők.
Nézz/hallgass meg egy tipikus női slágert, gyakorlatilag mind arról szól, hogy de jól megalázta, kihasználta ezt és azt a pasit, mert ő különleges, és megteheti és JÁR neki, és de keményen megalázva rázta le, mert megteheti, és ez JÁR neki, és jár neki a luxus, ajándékok, álompasi, akit szintén leráz, lealáz, és eldobja mint egy használt kotont.
(Vagy arról szól, hogy Ken rátalál rá (Barbie-ra), és gazdag, kigyúrt, vadállat az ágyban, és boldogan élnek, és szánakozva röhögnek ki mindenki mást).
Azért van, mert ma már nincs meg az a fegyelem, ami a rendszerváltás előtt megvolt.
Ma már mindent szabad és semmit sem kötelező.
Ma már mindenkinek több joga van, mint kötelessége.
Nincsenek korlátok, mert "az sérti a személyiségi jogait az illetőnek"
Ezen az a baj csak azok akadnak fel akik nem jutnak be a làbuk közzé.
Élvezik az életet megtehetik.
Olyan pasivà vàlljatok ami piacképes és majd nektek is kijut a sok nõbõl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!