Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több a riancos nő és egyre fiatalabb korban szexelnek és váltogatják a párjaikat mint más a zokniját. Miért?
Jaja utolsó,irigység megy látom.
Akkor a volt edzőm a két diplomáját megvette(Alkalmazott közgazdász BCE,TF),várjál mondok jobbat biztos összeszopta,igaz?
Vagy a másik srác aki most megy MSc-re mérnöki szakon,tudom tudom ő is csak összeszopta.
Kicsit komolyabb szinten vannak elhiheted,mindegyiknek saját lakása,kocsija van,és lehet nem tetszik amit mondok de intelligensek,csak te meg a sok l..r kis nyikhaj ezt nem tudja befogadni,mert a nőket elhappoljuk előletek szépen,és akármilyen nőt.
Gondolom neked is saját lakásod van önerőből,kocsid,jah és akár még jó diplomád is,meg mükődő üzleted,ugye eltaláltam?Ja bocs nem.
23.
Ha igaz amit írsz akkor az gyönyörűen bizonyítja azt, hogy bármilyen sötét barom képes elvégezni valami egyetemi szakot. Jössz itt ezzel a saját lakás, kocsi, végzettség villogtatással. Nem vicces ez, hanem már inkább szánalmas.
Az a nő akinek a magadfajták kellenek előlem egyáltalán nincs elhappolva. Mert aki szóba áll olyanokkal mint te vagy a haverjaid akiknek a saját háza meg a végzettsége az egyetlen amit ki lehet emelni az a nő engem EGYÁLTALÁN nem érdekel.
Okos vagy,te mit végeztél el akkor ha mi sötétek vagyunk?
Te kezdted,hogy egyből lehülyéztél minket.
Te vagy inkább a szánalmas,gondolom vagy nyikhaj vagy dagadt és semmi extra nincs benned.
Nem baj,csak nehogy egyszer a nődet mi élvezzük tele mi ,,hülyék".
Iratkozz be BCE alkalmazott közgázra vagy egy BME mérnökinfóra lássuk elvégzed-e versenysport mellett.
Lássuk.
Ez bizony így van ez van,ehhez kell alkalmozodni,felgyorsult a világ.
Húspiac van,mint egy munkaerőpiacon,úgyanaz megy.
Nagyon sok a párhuzam ha megfigyelitek,a piacképes emberek minőségibb és mennyiségileg is többet szexelnek,aki meg nem turbózza magát annak csökkennek a lehetőségei,ez van.
Ha nem képzed magad nem fogsz jó melót vagy egyáltalán melót kapni.
Ha nem fejleszted magad nem fogsz szexelni.
Ugyanaz.
Nem fogok lealacsonyodni arra a szintre, hogy itt elkezdjem bizonygatni, hogy én mit értem el és milyen vagyok. Te kezdted a proli edzőtermes dumádat, a diplomával való villogást, az egzisztáncia firtatását, nők felszedését. Én csak ehhez a kommentedhez mérten megállapítottam a suttyóságod mértékét.
"Nem baj,csak nehogy egyszer a nődet mi élvezzük tele mi..." Ezzel a mondatoddal meg aláírtad, hogy egy kicsit sem tévedtem abban, hogy élen jársz a retardáltak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!