Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyosodtok meg arról, hogy a nő nem gold digger?
Nőként kérdezem ezt. Mi nők is szeretünk biztosak lenni abban, hogy a férfi nem csak a külsőnkért, a szexért stb. szeret, hanem a belsőnket is kedveli. (Ez csak egy példa volt, nyilván mindenki másról akar meggyőződni ismerkedéskor)
Szóval a kérdés az lenne, hogy a férfiak szokták "tesztelni" a nőt, akivel épp ismerkednek? Mikor jön el az a pont, amikor biztos vagy abban, hogy a hölgy téged szeret, és nem a pénzedet? Kíváncsian várom a válaszokat! :)
39-nek: Attól, hogy tőled nem kérdezték, mástól még megkérdezték, miért olyan fura ez? Kimondta a német multi bűvös 5 betűjét és a munkakörét, lehet, hogy kifogott pont valami kullancs kis nőt, ennyi.
Én meg úgy bírom azt, amikor pl. szidok egy kórházat, hogy bántak ott velem, és akkor más meghazudtol, mert nem is igaz, ő is ott szült, és ott vele teljesen cukik, aranyosak voltak.
Na, amit írtál, az információtartalma kb. ennyi.
39-nek még: Mielőtt fényeznéd magad: Képzeld, az általam említett srácnak is volt annyi esze, mert nem volt következő randi.
És még annál több esze is volt, mert most az én lányom vőlegénye, na csak kiböktem:)))))))))
Jó, mi? Az én lányom szolid, rendes, és nem az 500 ezres nettó mérnöki fizu a szempont nála, talán ezért nyerte el ő ezt az értékes fiatalembert.
(H..e p...ba pedig gondolom, te is futottál már bele, a bazi nagy IQ-d ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!