Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bizonyosodtok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyosodtok meg arról, hogy a nő nem gold digger?

Figyelt kérdés

Nőként kérdezem ezt. Mi nők is szeretünk biztosak lenni abban, hogy a férfi nem csak a külsőnkért, a szexért stb. szeret, hanem a belsőnket is kedveli. (Ez csak egy példa volt, nyilván mindenki másról akar meggyőződni ismerkedéskor)

Szóval a kérdés az lenne, hogy a férfiak szokták "tesztelni" a nőt, akivel épp ismerkednek? Mikor jön el az a pont, amikor biztos vagy abban, hogy a hölgy téged szeret, és nem a pénzedet? Kíváncsian várom a válaszokat! :)

2017. nov. 24. 08:14
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

39-nek: Attól, hogy tőled nem kérdezték, mástól még megkérdezték, miért olyan fura ez? Kimondta a német multi bűvös 5 betűjét és a munkakörét, lehet, hogy kifogott pont valami kullancs kis nőt, ennyi.

Én meg úgy bírom azt, amikor pl. szidok egy kórházat, hogy bántak ott velem, és akkor más meghazudtol, mert nem is igaz, ő is ott szült, és ott vele teljesen cukik, aranyosak voltak.

Na, amit írtál, az információtartalma kb. ennyi.

2017. nov. 24. 21:01
 42/43 anonim ***** válasza:

39-nek még: Mielőtt fényeznéd magad: Képzeld, az általam említett srácnak is volt annyi esze, mert nem volt következő randi.

És még annál több esze is volt, mert most az én lányom vőlegénye, na csak kiböktem:)))))))))

Jó, mi? Az én lányom szolid, rendes, és nem az 500 ezres nettó mérnöki fizu a szempont nála, talán ezért nyerte el ő ezt az értékes fiatalembert.

(H..e p...ba pedig gondolom, te is futottál már bele, a bazi nagy IQ-d ellenére is.

2017. nov. 24. 21:04
 43/43 anonim válasza:
Nem értem, hogy a pasik miért remegnek, ha meg kell hívniuk egy lányt egy italra, ne adj isten egy vacsorára. A nőt meg kell hódítani, udvarolni, imponálni kell neki.Ez amióta világ, a világ így volt. Ha nekem az első randin azt mondaná egy pasi, hogy a következő alkalommal én fizetek, nem is foglalkoznék vele többet. Az milyen, hogy valaki párszáz forint miatt rinyál? Azért mert a férfi fizet,az még nem jelenti azt, hogy a nő aranyásó. Nőként én is kíváncsi vagyok arra, hogy a partner mennyire anyagias, ha még egy italt, akár egy laza vacsorát is sajnál tőlem, akkor nem egy jószívű, jólelkű ember. Adni, kapni jó. Aki folyton azt nézi, hogy kinek mit adott és mit kapott vissza, az sajnos nem az.Az sem az első randin, sem később nem lesz másmilyen.Tapasztalatból tudom, hogy aki nem vekeng ilyeneken, az megbízható partner. Ha a férfinak kell a nő, csábítsa el! Az aranyásás inkább ott kezdődik, amikor a nő elkezd puhatolózni a férfi foglalkozásáról, anyagi helyzet, család, hol nyaral, erőteljesen figyel a slusszkulcsra, ruházatra, hogy milyen körökben mozog. A családról, barátokról persze jó tudni egyet, s mást, azért kíváncsi az ember lánya, hogy kivel áll össze, a rendezett körülmények fontosak, de a z anyagi helyzetről való túlzott érdeklődés már kellemetlen.Ha valaki csajozni akar, akkor is vegye úgy, hogy az a pár száz forint, amit a nőre költ befektetés. A lefektetés előtti befektetés.
2019. aug. 2. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!