Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyosodtok meg arról, hogy a nő nem gold digger?
Nőként kérdezem ezt. Mi nők is szeretünk biztosak lenni abban, hogy a férfi nem csak a külsőnkért, a szexért stb. szeret, hanem a belsőnket is kedveli. (Ez csak egy példa volt, nyilván mindenki másról akar meggyőződni ismerkedéskor)
Szóval a kérdés az lenne, hogy a férfiak szokták "tesztelni" a nőt, akivel épp ismerkednek? Mikor jön el az a pont, amikor biztos vagy abban, hogy a hölgy téged szeret, és nem a pénzedet? Kíváncsian várom a válaszokat! :)
Elég jól keresek, a munkaköröm megnevezése, és a munkahelyem alapján is gyorsan le szokták venni az emberek, hogy nem minimálbéren vagyok.
Ezzel együtt nagyon kevés GD-el találkoztam, hiába mondja itt a GYK-n mindenki, hogy a nők csak a pénzre mennek.
Ami rögtön lejön, ha teljesen természetesnek veszi, hogy mindent te fizetsz, sőt adott esetben kér is. Volt egyetemista párom nulla bevétellel, de még ő is figyelt arra, hogy legalább apróságoknál (egy fagyi, egy süti) valamit ő fizessen, hogy viszonozza, hogy a programok, az étkezés 99%-át én fizetem (vagy éppen összespórolt egy vacsorára valót, és ő hívott meg engem).
Nekem eddig egy igazi GD-vel volt esetem, neki egyszerűen a szemében látszott a csillogás, mikor szóba került, hogy merre lakom, mit dolgozom. Utána kifejezetten ő javasolt helyet, hogy hova üljünk be, nagyon nem olcsó kategóriát (belefért), viszont egy pillanatnyi erőfeszítést nem tett, hogy fizessen bármit. Ok, első randin belefér. Mikor a 3. randi is annak jegyében telt, hogy az általam választott hangulatos étterem (nem késdobáló) helyett legközelebb menjünk egy felkapott helyre, akkor úgy döntöttem, hogy ez tényleg GD-ség.
Jah, és a legfőbb témája folyton a pénz volt.
Olyan nő, aki tényleg milliomosokra utazik, nem fog veletek kezdeni. Hiába látszik rajtad, hogy "nem minimálbéren" vagy. A nők alapból vonzódnak a sikeres pasikhoz, viszont a gold diggert nem érdekli a személyiséget, csak a pénz. Ez a különbség. Érdekes, ahogy bejön a feminizmus ebbe a dologba, szóval a nők ugyanúgy fontos faktornak tartják a pasi anyagi helyzetét, de ezt leírni már nőgyűlölet.
Amúgy fura, hogy itt mindenki vagy szupergazdag, esetleg orosz oligarchák gyerekével jár, vagy épp ellenkezőleg, minimálbéres senki. Kontraszt, na.
Nőként válaszolok: szerintem az is jel, hogy nem gold digger, hogy nem is ismeri ezeket. Nekem mondhatnak helyeket a városban, itt születtem Pesten, mégsem vágom a puccos helyeket. Még a nem puccosakat sem.
De egyszer megkaptam itt, hogy hazudok, mert nem tudom, mennyibe kerül egy Daniel Wellington óra, mikor a márkáról is akkor hallottam először. Még gúnyolódott is, hogy ugye azt azért tudom, mennyibe kerül egy kiló kenyér; itt már nem volt erőm tovább magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!