Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bizonyosodtok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyosodtok meg arról, hogy a nő nem gold digger?

Figyelt kérdés

Nőként kérdezem ezt. Mi nők is szeretünk biztosak lenni abban, hogy a férfi nem csak a külsőnkért, a szexért stb. szeret, hanem a belsőnket is kedveli. (Ez csak egy példa volt, nyilván mindenki másról akar meggyőződni ismerkedéskor)

Szóval a kérdés az lenne, hogy a férfiak szokták "tesztelni" a nőt, akivel épp ismerkednek? Mikor jön el az a pont, amikor biztos vagy abban, hogy a hölgy téged szeret, és nem a pénzedet? Kíváncsian várom a válaszokat! :)

2017. nov. 24. 08:14
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
88%
Azért a pasik is bőven képesek a nőt lehúzni pénzzel és kihasználni.
2017. nov. 24. 09:58
 12/43 anonim ***** válasza:
13%
#11 csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.
2017. nov. 24. 10:03
 13/43 anonim ***** válasza:
43%
Nincsen igazából hathatós teszt. Első körben a benyomások fontosak, árulkodó a mobil, autó és ilyesmi. Nyilván ha külvárosi panelből, lakáshitellel és 2 gyerekkel válás után jön elég nehéz elhinni hogy a lángoló szerelem élete fő célja. :) De szerintem téves elképzelés hogy sokan milliárdosokat keresnek. Számtalan nő (és férfi is gondolom) több lábon áll, próbál egy egész udvartartást fenntartani hogy mindig más hívja meg. Ők inkább kicsiben dolgoznak de néha bepróbál egy lehúzósabb külföldi úttal, parfümmel, ékszerrel. Haladó szinten jön az élete nagy üzlete amire kaparj már össze pár milliót.
2017. nov. 24. 10:06
 14/43 anonim ***** válasza:
11%
Sehogy.Ha fullos nő költheti a pénzem világba.De kevés nőre mondom azt hogy fullos 🤔
2017. nov. 24. 11:07
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Elég jól keresek, a munkaköröm megnevezése, és a munkahelyem alapján is gyorsan le szokták venni az emberek, hogy nem minimálbéren vagyok.

Ezzel együtt nagyon kevés GD-el találkoztam, hiába mondja itt a GYK-n mindenki, hogy a nők csak a pénzre mennek.

Ami rögtön lejön, ha teljesen természetesnek veszi, hogy mindent te fizetsz, sőt adott esetben kér is. Volt egyetemista párom nulla bevétellel, de még ő is figyelt arra, hogy legalább apróságoknál (egy fagyi, egy süti) valamit ő fizessen, hogy viszonozza, hogy a programok, az étkezés 99%-át én fizetem (vagy éppen összespórolt egy vacsorára valót, és ő hívott meg engem).

Nekem eddig egy igazi GD-vel volt esetem, neki egyszerűen a szemében látszott a csillogás, mikor szóba került, hogy merre lakom, mit dolgozom. Utána kifejezetten ő javasolt helyet, hogy hova üljünk be, nagyon nem olcsó kategóriát (belefért), viszont egy pillanatnyi erőfeszítést nem tett, hogy fizessen bármit. Ok, első randin belefér. Mikor a 3. randi is annak jegyében telt, hogy az általam választott hangulatos étterem (nem késdobáló) helyett legközelebb menjünk egy felkapott helyre, akkor úgy döntöttem, hogy ez tényleg GD-ség.

Jah, és a legfőbb témája folyton a pénz volt.

2017. nov. 24. 11:13
 16/43 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha ilyen kérdéseket tesz fel a GYK-n, h miért nem kap tőlem ajándékokat meg nyaralást meg ilyeneket, akkor repül :)
2017. nov. 24. 11:47
 17/43 anonim ***** válasza:
86%

Olyan nő, aki tényleg milliomosokra utazik, nem fog veletek kezdeni. Hiába látszik rajtad, hogy "nem minimálbéren" vagy. A nők alapból vonzódnak a sikeres pasikhoz, viszont a gold diggert nem érdekli a személyiséget, csak a pénz. Ez a különbség. Érdekes, ahogy bejön a feminizmus ebbe a dologba, szóval a nők ugyanúgy fontos faktornak tartják a pasi anyagi helyzetét, de ezt leírni már nőgyűlölet.

Amúgy fura, hogy itt mindenki vagy szupergazdag, esetleg orosz oligarchák gyerekével jár, vagy épp ellenkezőleg, minimálbéres senki. Kontraszt, na.

2017. nov. 24. 11:48
 18/43 anonim ***** válasza:
0%
Nemtudom ti hogy vagytok vele de én kb 10 perc beszélgetésből le tudom szűrni, hogy gyökér-e az adott illető vagy normális a lány.
2017. nov. 24. 11:48
 19/43 anonim ***** válasza:
91%

Nőként válaszolok: szerintem az is jel, hogy nem gold digger, hogy nem is ismeri ezeket. Nekem mondhatnak helyeket a városban, itt születtem Pesten, mégsem vágom a puccos helyeket. Még a nem puccosakat sem.

De egyszer megkaptam itt, hogy hazudok, mert nem tudom, mennyibe kerül egy Daniel Wellington óra, mikor a márkáról is akkor hallottam először. Még gúnyolódott is, hogy ugye azt azért tudom, mennyibe kerül egy kiló kenyér; itt már nem volt erőm tovább magyarázni.

2017. nov. 24. 11:54
 20/43 anonim ***** válasza:
90%
Daniel Wellingtonról é:) A nagyon igényes csajok most Freywillere nyomulnak. Életemben nem hallottam volna róla ha nem mondják nekem.
2017. nov. 24. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!