Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyosodtok meg arról, hogy a nő nem gold digger?
Nőként kérdezem ezt. Mi nők is szeretünk biztosak lenni abban, hogy a férfi nem csak a külsőnkért, a szexért stb. szeret, hanem a belsőnket is kedveli. (Ez csak egy példa volt, nyilván mindenki másról akar meggyőződni ismerkedéskor)
Szóval a kérdés az lenne, hogy a férfiak szokták "tesztelni" a nőt, akivel épp ismerkednek? Mikor jön el az a pont, amikor biztos vagy abban, hogy a hölgy téged szeret, és nem a pénzedet? Kíváncsian várom a válaszokat! :)
Igen, 1. tipikus példája annak az esetnek, amit a 2. leírt...
ha egy férfi elhív randizni, kiválasztja a helyet (ami többnyire kávézó szokott lenni), akkor van, hogy nem ajánlom fel, hogy kifizetem az 500 ft-os kávém, jó tudni, hogy golddigger vagyok :D főleg, hogy utána párkapcsolatban nagyjából kiegyenlítődnek nálam az anyagiak és a randipartnereimmel hasonlóan keresek...
N23
Onnan tudhatod, hogy nem golddigger lánnyal van dolgod, hogy nem vagy milliomos. Ahogy #2 is írta, a golddigger lányok messze nem átlagemberekre mennek. Ezért sem értem, hogy mi ez a nagy felhajtás a golddigger lányok körül, mikor Magyarországon igen kevés férfinak van ettől félnivalója.
Pl barátom igazi orosz burzsuj, szállodái, üzletei vannak Európa-szerte, pedig még nincs 25(nyilván szülei is nagyon gazdagok, ezért van erre lehetősége). Na, ő jogosan félhet attól, hogy a lányok csak kihasználnák, épp ezért eleinte nemis említette nekem ezeket a dolgokat, bár a képei alapján gyanítottam, hogy nem szegény. De én meg pont azért lettem a barátnője, mert nem a pénze érdekelt. Hogy ezt honnan tudta? Onnan, hogy ugyanúgy kezeltem, mint bármilyen más srácot.
Nem értem, átlagkeresettel mi a fenéért féltitek azt az 500 Ft-ot, amiből meghívjátok a nőt kávéra.
Ha megnézitek, a golddiggerek szóba sem állnak átlagos keresetű emberekből, mert havi nettó 150.000-ből valószínűleg nem fog telni neki bundára, tengerparti luxusnyaralásra, és az sem biztos, hogy minden héten tudod fizetni a fodrászát, kozmetikusát. Tipikusan aranyásó nők pl. Vajna Tímea (csak szólok: Andy Vajna nem 100, de nem 500.000-ret keres havonta) vagy a luxusfeleséges műsornak a szereplői. Egyik sem egy kávéval vagy egy kevésbé puccos, átlagos helyen elfogyasztott hamburgerrel fogja lehúzni a férjét.
Ha nem vagy gazdag, akkor NEM a pénzedért van veled a csaj.
Gazdag ember esetében pedig onnan lehet tudni, hogy mennyire érdeklődő a lány a személyiséged, hobbijaid, értékrended, világról alkotott véleményed, gyerekkori emlékeid, stb. iránt. Ha törődik veled, akkor magadért teszi. Ha sosem kérdez rólad, és mindig csak a pénztárcád/bankkártyád tartalmi érdekli, akkor joggal kezdhetsz el félni.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!