Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bizonyosodtok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyosodtok meg arról, hogy a nő nem gold digger?

Figyelt kérdés

Nőként kérdezem ezt. Mi nők is szeretünk biztosak lenni abban, hogy a férfi nem csak a külsőnkért, a szexért stb. szeret, hanem a belsőnket is kedveli. (Ez csak egy példa volt, nyilván mindenki másról akar meggyőződni ismerkedéskor)

Szóval a kérdés az lenne, hogy a férfiak szokták "tesztelni" a nőt, akivel épp ismerkednek? Mikor jön el az a pont, amikor biztos vagy abban, hogy a hölgy téged szeret, és nem a pénzedet? Kíváncsian várom a válaszokat! :)

2017. nov. 24. 08:14
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
36%
Konkrét tesztem nincs, de ha a lány az első randin nem ajánlja föl a részének fizetését (nem kell tényleg fizetnie azt az 5-600 forintot, mert úgyis azt mondom ilyenkor hogy nem kell), vagy nem jelzi, hogy akkor viszont legközelebb ő hív meg, hanem csak lapít mint sz.r a fűben, akkor számomra kuka a csaj.
2017. nov. 24. 08:19
 2/43 anonim ***** válasza:
82%
Annyira bírom, mikor itt párszáz Forintos tételek miatt rettegnek az átlagbért keresők, hogy a pénzükért vannak velük :)
2017. nov. 24. 08:33
 3/43 anonim ***** válasza:
82%
Nem abból, hogy velem mit csinál, mert azt könnyű hamisítani, hanem hogy általában mi motiválja, miről mi a véleménye. Aki keres százötvenezret, közben egyfolytában olyan dolgokért lelkesedik, amit háromszor akkora fizetéshez képest is drága lenne, akkor ott van gond. Vagy ha csak aszerint méri a többi embert hogy mennyit keres. Vagy ha az az elképzelése, hogy ő milliárdosként fog élni, de semmit nem tesz ezért. Szóval amikor látszik, hogy nem a saját munkájára akarja építeni az életét, hanem arra, hogy egy férfi eltartja.
2017. nov. 24. 08:34
 4/43 anonim ***** válasza:
72%

Igen, 1. tipikus példája annak az esetnek, amit a 2. leírt...

ha egy férfi elhív randizni, kiválasztja a helyet (ami többnyire kávézó szokott lenni), akkor van, hogy nem ajánlom fel, hogy kifizetem az 500 ft-os kávém, jó tudni, hogy golddigger vagyok :D főleg, hogy utána párkapcsolatban nagyjából kiegyenlítődnek nálam az anyagiak és a randipartnereimmel hasonlóan keresek...

N23

2017. nov. 24. 08:44
 5/43 anonim ***** válasza:
63%
Pont egy golddigger lány húzott le kölcsönnel (mondjuk vissza fogja fizetni, mert vannak dolgok amiket nem akar hogy elküldjek a "szeretteinek"). De mindig felajánlotta hogy beszáll, vagy néha ő hívott meg. Igaz, közben sznobprolimobilokról (audi, meg tökmindegy, csak drága legyen), és márkás drága ruhákról álmodozott (ezekre szórta is a pénzét rendesen), talán ezt jelnek kellett volna vennem, de azt hittem, hogy csak a szokásos kisebbségi komplexus ami miatt ilyesmiket imádnak az emberek, de nem. A "pasija" futtatta, és nagyon jól hazudozik, profi benne. Csak hát kicsit butus(bár nagyon okosnak hiszi magát), nem figyelt mit küldött, én meg gyanakvó vagyok, és jámbor, de ha "megütnek" akkor jaj neki ;)
2017. nov. 24. 08:46
 6/43 anonim ***** válasza:
92%

Onnan tudhatod, hogy nem golddigger lánnyal van dolgod, hogy nem vagy milliomos. Ahogy #2 is írta, a golddigger lányok messze nem átlagemberekre mennek. Ezért sem értem, hogy mi ez a nagy felhajtás a golddigger lányok körül, mikor Magyarországon igen kevés férfinak van ettől félnivalója.

Pl barátom igazi orosz burzsuj, szállodái, üzletei vannak Európa-szerte, pedig még nincs 25(nyilván szülei is nagyon gazdagok, ezért van erre lehetősége). Na, ő jogosan félhet attól, hogy a lányok csak kihasználnák, épp ezért eleinte nemis említette nekem ezeket a dolgokat, bár a képei alapján gyanítottam, hogy nem szegény. De én meg pont azért lettem a barátnője, mert nem a pénze érdekelt. Hogy ezt honnan tudta? Onnan, hogy ugyanúgy kezeltem, mint bármilyen más srácot.

2017. nov. 24. 09:18
 7/43 anonim ***** válasza:
88%
Onnan tudom, hogy jó emberismerő vagyok, tanultam pszichológiát, és van egy csomó tapasztalatom. Néhány találkozás, beszélgetés alapján pontosan tudom. Eddig 100% hatékonyan. És eleve megválogatom, hogy kivel kezdjek.
2017. nov. 24. 09:25
 8/43 anonim ***** válasza:
92%

Nem értem, átlagkeresettel mi a fenéért féltitek azt az 500 Ft-ot, amiből meghívjátok a nőt kávéra.

Ha megnézitek, a golddiggerek szóba sem állnak átlagos keresetű emberekből, mert havi nettó 150.000-ből valószínűleg nem fog telni neki bundára, tengerparti luxusnyaralásra, és az sem biztos, hogy minden héten tudod fizetni a fodrászát, kozmetikusát. Tipikusan aranyásó nők pl. Vajna Tímea (csak szólok: Andy Vajna nem 100, de nem 500.000-ret keres havonta) vagy a luxusfeleséges műsornak a szereplői. Egyik sem egy kávéval vagy egy kevésbé puccos, átlagos helyen elfogyasztott hamburgerrel fogja lehúzni a férjét.

Ha nem vagy gazdag, akkor NEM a pénzedért van veled a csaj.

Gazdag ember esetében pedig onnan lehet tudni, hogy mennyire érdeklődő a lány a személyiséged, hobbijaid, értékrended, világról alkotott véleményed, gyerekkori emlékeid, stb. iránt. Ha törődik veled, akkor magadért teszi. Ha sosem kérdez rólad, és mindig csak a pénztárcád/bankkártyád tartalmi érdekli, akkor joggal kezdhetsz el félni.

22/N

2017. nov. 24. 09:28
 9/43 anonim ***** válasza:
23%
A nők többsége aranyásó, akár bevallják, akár nem, és akár felismerik magukon, akár nem. Legfeljebb a mértékkel és a lány lehetőségeiben lehet különbség, ugyanis nem mindenkinek jut orosz maffiózó csemete. De a nők nem is tehetnek erről, hiszen ez a génjeikbe van kódolva, mint ahogy a férfiakban meg az, hogy minél több nőt meg kell doogjanak. Amúgy meg az igazi golddigger rövid úton úgyis kijátssza kártyáit, ha valaki ilyennel akad össze, azt nagyon hamar észre fogja venni. Randizgattam egy csajjal, aki séta közben folyton az ékszerboltok előtt álldogált meg. Néhányadik randi után aztán benyögte, hogy ha együtt leszünk, akkor ezt mindenképpen pecsételjük meg azzal, hogy kap egy gyémántgyűrűt, mert korábbi pasijaitól is kapott ékszert, de ne aggódjak, mert 250k körül már szépeket lehet venni. No ekkor jutott hirtelen eszembe, hogy a következő randi mégsem jó, mert a nagyit kell meglátogassam, és akkor majd hívom. Az a baj, hogy véletlenül kitörlődött a száma...
2017. nov. 24. 09:40
 10/43 anonim ***** válasza:
90%
Tartok magamnál egy pici arany rögöt, amit úgy intézek, hogy véletlen kiesen a zsebemből a randin. Ha Szméagol szerűvé válik a tekintete, akkor tudom mivel s kivel van dolgom.
2017. nov. 24. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!