Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bizonyosodtok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyosodtok meg arról, hogy a nő nem gold digger?

Figyelt kérdés

Nőként kérdezem ezt. Mi nők is szeretünk biztosak lenni abban, hogy a férfi nem csak a külsőnkért, a szexért stb. szeret, hanem a belsőnket is kedveli. (Ez csak egy példa volt, nyilván mindenki másról akar meggyőződni ismerkedéskor)

Szóval a kérdés az lenne, hogy a férfiak szokták "tesztelni" a nőt, akivel épp ismerkednek? Mikor jön el az a pont, amikor biztos vagy abban, hogy a hölgy téged szeret, és nem a pénzedet? Kíváncsian várom a válaszokat! :)

2017. nov. 24. 08:14
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt: Daniel Wellingtonról én sem hallottam még soha, kövezzen meg mindenki. :)
2017. nov. 24. 12:11
 22/43 anonim ***** válasza:
92%

Órarajongóként szeretném megjegyezni, hogy a Daniel Wellington egy igazi alsó kategóriás, divatóra, ami kb 3x túl van árazva (de még így is nevetségesen olcsó, ha nem nulla bevételes egyetemista lányoknál próbál villantani az ember), akik tényleg szeretik/értik az órákat, még inkább akiknek van pénzük, és stílusuk, azok semmi pénzért nem vennék fel.

Szóval egy DW-vel max 25 éves korig próbál meg villantani az ember, és egy igazi Gold Digger pontosan tudja, hogy mi az a DW, mert akinek az van, azt nem lehet "diggelni" :D

2017. nov. 24. 12:14
 23/43 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó: a nagyon igényes itt egy eufemizmus a prostituáltra?
2017. nov. 24. 12:15
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
#23 Szerintem az igényes nem feltétlenül prostituált de mondjuk egy tanári fizetésből irreális egy párszázezres tűzzománc ékszer. :)
2017. nov. 24. 12:24
 25/43 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen márkás cuccokat jellemzően azoknál az insta csajoknál látni, akiknek még nagyon számít, hogy #milyenmárka van rajtam. Egy bizonyos kor után (főleg, ha magának kell megvennie) kinövik.
2017. nov. 24. 12:27
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

"Nemtudom ti hogy vagytok vele de én kb 10 perc beszélgetésből le tudom szűrni, hogy gyökér-e az adott illető vagy normális a lány."

Csak ha ostoba.

2017. nov. 24. 12:36
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak az a fajta gold digger létezik,aki csilliomosokra utazik,sokkal hétköznapibb példái is vannak.

Elsősorban a jómódú férfiakat környékezik meg,akik az anyagi státuszuk alapján pár szinttel feljebb állnak a nőnél. Ehhez nem kell budai villa,meg jacht,elég ha van egy működő vállalkozásod vagy drága autód,jól fizető állásod,vagyonos szülők,kicsivel átlag feletti életszínvonal,ezek bármelyike felkeltheti a nő érdeklődését. Nekem van pár ilyen nő ismerősöm,tipikus alsó középosztálybeliek,körmösök,fodrászok,eladók.Az autó talán a legfontosabb "jel",mert azzal mérik fel leggyorsabban a vagyoni helyzeted. Nagyon sok nő így működik,kell nekik mutatni valamit,hogy az a kép álljon össze a fejében,hogy te jómódú vagy. Nem kell havi 2 milliót keresned,az ilyen 100-150 ezer ft-ig kereső nőknek már az is imponál,ha neked havi 300-400 körül van a nettód.

2017. nov. 24. 13:37
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az hülyeség,hogy abból felismered a GD csajt,hogy "nem érdeklődik a személyiséged iránt" . Persze,hogy fog érdeklődni,sőt jobban mint bárki más,hiszen épp az a célja,hogy megszeresd,megkedveld ,ráadásul pont el akarja veled hitetni, hogy ő nem GD ezért amikor meghívod enni akkor nagyon rosszul fogja magát érezni,hogy ő nem fizetheti ki a felét és igyekszik kompenzálni,visszahív téged stb. Egy igazi GD így csinálja,nyilván egy butuska ,agyatlan nem,de szerintem ne ebből induljunk ki.

Amúgy eleve gyanús ,hogyha te közel 50-60 éves jó anyagi helyzetben és érdeklődik ,rajong érted egy aranyos 20-30 éves nő aki tanul vagy álláskereső majd beadja,hogy milyen okos és fantasztikus vagy.

2017. nov. 24. 13:45
 29/43 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy nem érdeklődik. Azt mondom, hogy nem érdekli. Objektíve. Nyilván minden praktikát bevet.
2017. nov. 24. 14:00
 30/43 anonim ***** válasza:
84%

#28-nak nagyon igaza van

2 típusú golddigger létezik.

Az egyik az aki valóban milliárdosokra gyúr, velük vannak tele a bulvárrovatok is.

Ezzel a kategóriával nagy szerencsénk van, mert ők nem havi 1 milliós fizetésig keresnek, hanem olyan vállalkozókat, üzletembereket, akik évi 100-150+ milliós bevétellel bírnak.

Tehát egy átlag férfi kevés hozzájuk, és nem is kell foglalkozni velük.

A másik típusú gold digger viszont valóban a pincérlány/fodrász/eladó/adminisztrátor (akár egyetemmel is, sok olyan munkakör van, ahol a fizetés a béka feneke alatt).

Volt nekem is olyan randim, ahol szóba került a karrier, és a lányról kiderült, hogy egy havi nettó 130 az álma. Nem akartam neki mondani, hogy egy mérnök mulitnál ezt heti fizetésként teheti zsebre.

Ő értelemszerűen nem milliárdosokra gyúr, esélye sincs rá, viszont egy férfi egy 500-es fizetéssel könnyen megdobogtatja a szívét.

2017. nov. 24. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!