Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan bizonyosodtok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyosodtok meg arról, hogy a nő nem gold digger?

Figyelt kérdés

Nőként kérdezem ezt. Mi nők is szeretünk biztosak lenni abban, hogy a férfi nem csak a külsőnkért, a szexért stb. szeret, hanem a belsőnket is kedveli. (Ez csak egy példa volt, nyilván mindenki másról akar meggyőződni ismerkedéskor)

Szóval a kérdés az lenne, hogy a férfiak szokták "tesztelni" a nőt, akivel épp ismerkednek? Mikor jön el az a pont, amikor biztos vagy abban, hogy a hölgy téged szeret, és nem a pénzedet? Kíváncsian várom a válaszokat! :)

2017. nov. 24. 08:14
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Egyébként sokszor nem is annyira tudatosak a pénzre menő nők.

Sok nőismerősöm nem akar pénzes pasit feltétlen, csak túl könnyen le lehet venni a lábukról őket ajándékkal, utazással, vacsorával.

Aztán mindegyik csodálkozik, hogy a pasi 2x megcsinálja és lelép, hiszen eleve pénzért vette, mi mást várt

2017. nov. 24. 14:07
 32/43 anonim ***** válasza:
Az ajándék, a vacsora az sokaknál az udvarlás része... ezért csodálkoznak.
2017. nov. 24. 14:16
 33/43 anonim ***** válasza:
Sajnos férfiben is megvan a kispénzű csekonics aki "elrontja" ezeket a nőket. Inkább éhezik de felvág egy jó étteremmel, ajándékkal mert valami ködös középkori elvek szerint meg kell mutatni a nőnek...
2017. nov. 24. 14:38
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
De akkor ez az egész egy begyakorolt koreográfia. Nem kell fizetnem első randin, csak a tárca után nyúlni, hogy a férfi is lássa, aztán bólinthasson, hogy "ez aztán kész lett volna 500 forintot kifizetni, ennek nem a pénzem kell". És mindketten tudjuk, hogy a nő nem akar fizetni, csak mutiból ajánlja fel, a pasi meg csak látni akarja, hogy a nő hajlandó lenne fizetni, de nem fogadja el... ez az egész olyan nevetséges. Ha előveszem a tárcámat, fizetek. Nincs játék meg tánc.
2017. nov. 24. 14:59
 35/43 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a gond, ha a férfi meghívja a nőt vacsorázni, még azzal sem, ha fizet.

De ha egy nőismerőstől megkérdezem, hogy "na és, milyen volt a randi", és 20 percen át semmit nem tudok meg a pasiról akivel volt, csak annyit, hogy micsoda helyre vitte vacsorázni, és már belengetett egy wellness hétvégét, és vajon elfogadja e, mert mégis milyen puccos hely...

Szóval ismerem őket, alapból nem a pénzre mennek, nem az a fő kiválasztási szempont, de ha valaki pénzt villant akkor mint valami buta 18 éves csitrik azonnal elveszítik az eszüket (a férfiaknál erre mondják, hogy a farkuk után mennek, a nőknél nem tudom, hogy mi után).

Ez egyébként az a kategória, akinél a DW órával, a villantós kocsival, a hétvégi nyaralással nagyon sokat lehet elérni, aztán csodálkoznak, ha gold diggernek nézik őket a végén.

2017. nov. 24. 15:07
 36/43 anonim ***** válasza:

"De akkor ez az egész egy begyakorolt koreográfia. Nem kell fizetnem első randin, csak a tárca után nyúlni, hogy a férfi is lássa, aztán bólinthasson, hogy "ez aztán kész lett volna 500 forintot kifizetni, ennek nem a pénzem kell"."

Egyetértek Veled.

Én fel szoktam ajánlani a nőnek, hogy fizetem, mert én hívtam meg. De utána nem erősködöm, ha nem hagyja.

Viszont itt a gyakorin is mennyiszer olvasom, hogy a pasi milyen spúr, egy 2x500 forintos kávé árát is elfelezte. Ilyenkor tucatnyi nő közli, hogy az ilyen szánalmasat hagyni kell.

Pedig szerintem mindkét félnek az lenne a tiszta, ha az első pár randit elfeleznék (főleg ha 500 forintot kell kifizetni), de a nők többségét úgy nevelik, hogy ez jár, és aki nem gondolja így, azt is meggyőzik a barátnők

2017. nov. 24. 16:39
 37/43 anonim ***** válasza:

Ismerősöm mesélte (magas, vékony, szemüveges pasi, 28 éves), hogy társkeresőn ismerkedve randizott egy csajjal. Randi volt, ugye szóba került, hogy ki hol dolgozik, hol lakik, stb.

Ismerősöm mondta a munkahelye nevét (messze átlag felett jól fizető multi Pesten), és hogy mérnök, öt éve dolgozik ott. Jöttek a kérdések, hogy szülőkkel lakik-e, mondta hogy nem, külön, bérelt lakásban a belvárosban. Jött a kérdés, hogy tart-e autót. Mondta ismerősöm, hogy nem tart kocsit, mert a belvárosban kilép a házból, és minden a szájában van lényegében. Akkor jött a csajtól a kérdés, hogy mennyit keres nettó egy hónapban. Így, telibe. És hogy mennyi van a bankszámláján.

Persze a kávét az ismerősöm fizette, aztán meg is ebédeltek, azt is ő fizette, nem is csinált ebből gondot egyébként.

De úgy érzete magát kb., mintha valami kihallgatótiszt gyóntatná.

Ő szolid, kulturált, nem szól be egy csajnak sem elvből, de gondolom, mondani sem kell, több randi nem volt.

2017. nov. 24. 18:28
 38/43 anonim ***** válasza:

Nem, a golddigger nem a milliomosra megy csak, mert a milliomosért nagy a verseny. Vajna timike egy profi, ő évekig építette magát, az erőszakolós kamuperrel celeb lett, és így sikerült a nemzet pocokját megszereznie.

Golddigger mehet egy fél millát kereső arcra is, a lényeg, hogy jobban álljon anyagilag mint ő. Egy közeli golddigger, pl egy 400-at kereső pasira ment, mert van saját újépítésű lakása (anyuci, apuci segítségéből), meg hitelre 8 millás kocsija.

2017. nov. 24. 18:53
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor jött a csajtól a kérdés, hogy mennyit keres nettó egy hónapban. Így, telibe. És hogy mennyi van a bankszámláján."

Nem tudom, itt a GYK-n folyton ezt olvasom, hogy ismerős ismerősének a szobatársának szó szerint feltették a kérdést.

Több mint egy éve vagyok egyedül, rengeteget randiztam ez alatt az idő alatt.

Soha senki nem kérdezett még rá a fizetésemre, sőt arra sem, hogy van e kocsim.

Persze van nő akinél látom, hogy éppen a vagyoni helyzetem méregeti, de kivétel nélkül intelligensebbek annál, hogy ezt direktben megkérdezzék.

Ehhez mondjuk az is kell, hogy nálam az IQ az fontosabb, mint a mellbőség, így olyan nőkkel próbálok ismerkedni, akiknek legalább annyi esze van, hogy tudják, a "te mennyit keresel" kérdésből gyors viszlát lesz, és nem vacsora valami jó helyen.

2017. nov. 24. 19:11
 40/43 anonim ***** válasza:

Nem ismerős ismerősének a szobatársa, sokkal közelebbi, csak nem akarok belemenni, remélem, nem olvassa.

Mi a bánatért írtam volna különben kitalációkat.

2017. nov. 24. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!