Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jóban maradtunk az exemmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóban maradtunk az exemmel, néha összejárunk. Miért kérdezi ki részletesen kivel randizom újabban és milyen vele?

Figyelt kérdés

Csak arra kíváncsi meddig marad meg vele a szex? Vagy még mi másért kérdezheti? Ötletlopás, hogy ő mit csináljon a leendő randipartnereivel?

Nem kizárt, hogy újra összejönnék vele, de legalább a szex megmaradhatna tartósan. Ez esetben mit válaszoljak taktikai szempontból?

Az igazság, hogy az új randipartnereim vagy nekem nem tetszenek, vagy én nem kellek nekik, ezt nem akarom neki elmondani.

N23

2017. nov. 20. 06:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%

"Ötletlopás, hogy ő mit csináljon a leendő randipartnereivel?"

Hat, eskuszom, ezen felsirtam. Meg taktikai szempontbol akarsz valaszolni? Es te felnott ember lennel? :D Jarjatok inkabb ossze az idok vegezeteig es kimeljetek meg az embereket magatoktol, koszi!

2017. nov. 20. 12:31
 22/26 anonim ***** válasza:
48%
#21 az lemaradt, hogy vèdekezzenek tablettával ÉS gumival, hogy még csak véletlenül se szaporodjanak. Az lenne csak az igazi katasztrófa.
2017. nov. 20. 12:39
 23/26 A kérdező kommentje:

Én sem várom el, hogy ne szexeljen senkivel az, akivel még csak ismerkedem, randizom. Majd onnantól kezdve legyünk egymáshoz hűségesek, miután összejöttünk.

Egyébként majdnem minden fiúnak van valami "dugi csaja", akkor is ha nincs párkapcsolatban.

2017. nov. 20. 13:02
 24/26 anonim ***** válasza:
49%
Mindent elmondanak rólad a válaszaid és a hozzáállásod. Te csak du*gni lennél jó, üríteni, másra nem nagyon. Nekem legalábbis.
2017. nov. 20. 14:04
 25/26 A kérdező kommentje:
ok
2017. nov. 20. 17:10
 26/26 anonim ***** válasza:
68%

Nem látod a fától az erdőt, kérdező. Te azt mondod, nincs abban semmi rossz, ha két felnőtt csak úgy összejár, és kielégítik a vágyaikat. Én meg azt mondom, hogy van! Ugyanis, ha valakivel ismerkedsz, a közel kerülés vágyába belejátszik a nemi vágy is. Ha viszont azt kiéled mással, akkor sokkal könnyebben adod fel az ismerkedést az első neked nem tetsző momentumnál, és ezzel elszalaszthatsz nem egy, esetleg jól működni képes potenciális partnert.

Hasonlóan ahhoz, mint amikor telezabálod magad zsíroskenyérrel, mielőtt bemész az étterembe. Jóllakottan sokkal nehezebben választasz magadnak ebédet, mintha éhesen mentél volna be.

2017. nov. 21. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!