Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jóban maradtunk az exemmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóban maradtunk az exemmel, néha összejárunk. Miért kérdezi ki részletesen kivel randizom újabban és milyen vele?

Figyelt kérdés

Csak arra kíváncsi meddig marad meg vele a szex? Vagy még mi másért kérdezheti? Ötletlopás, hogy ő mit csináljon a leendő randipartnereivel?

Nem kizárt, hogy újra összejönnék vele, de legalább a szex megmaradhatna tartósan. Ez esetben mit válaszoljak taktikai szempontból?

Az igazság, hogy az új randipartnereim vagy nekem nem tetszenek, vagy én nem kellek nekik, ezt nem akarom neki elmondani.

N23

2017. nov. 20. 06:51
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#9. de igen, ezért ismerkedem, randizom
2017. nov. 20. 08:00
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

ismerkedsz randiziol...

ez oké, de amíg a szex része nincs lezárva, nem tudsz tőle teljesen függetlenné válni!

Hiába írod ezt. Ez nem fog így menni.

Mert míg mással randizol a fejbedben már ott van h 1 óra mulva talizol emezzel és szex lesz, és alig várod...szerencsétlen randipartnered meg így járt.

Takarózhatsz itt a közhelyes mondatokkal.

De most vagy lezársz valamit, vagy nem.

Érzelemmentes szex, ebben a formában nincsen, hogy előtte kapcsolatban voltatok. Hazudhattok saját magatoknak bármekkorát.

2017. nov. 20. 08:16
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Akárhogy csűröd-csavarod, pofátlanul kihasználod az exedet. Mi az, hogy mit válaszolj TAKTIKAI SZEMPONTBÓL? Te felfogod, hogy emberek érzéseivel szórakozol? Téged csak az érdekel, hogy f.hoz juss. Mindegy, kin kell átgázolni. Undorítò, amit csinálsz.
2017. nov. 20. 08:30
 14/26 A kérdező kommentje:
#13 nem használom ki, neki is jó velem
2017. nov. 20. 08:36
 15/26 anonim ***** válasza:

nem is akarjátok ti ezt lezárni, csak ez a legkényelmesebb hogy van is valaki, meg nincs is.

hogy a szex ottvan, de kapcsolat és kötöttség nincs.

az exed azért kérdezgeti mert nyilván újra akar tőled valamit.

de neked meg csak a szex kéne a kapcsolat nem.

de ha mindenképp próbára akarod tenni, szexeljetek, majd ha emgint kérdezi, mond azt hogy jah hát épp tegnap szexeltem az egyikkel.

ha ezekután is megtart téged, akkor ok, ha elzavar, akkor még szeret.

2017. nov. 20. 08:44
 16/26 anonim ***** válasza:
43%
De igenis kihasználod. Maximálisan visszaélsz az érzéseivel. Komolyan nem látod, mit művelsz? Ő szeret téged, reménykedik, hogy visszakaphat. Te meg táplálod benne ezt a reményt. Hiába beszéltétek meg, hogy csak szex. Azzal, hogt szétteszed neki a lábad, táplálod a reményt. Nem hagyod, hogy tovább lépjen és hangyányi esélye legyen egy normális kapcsolatra. Az nem is kérdés, hogy szuper lehetsz az ágyban. Másképp nem viselné el az exed ezt a megalázást. Egyáltalán szeretted Te valaha ezt az embert? Vagy tényleg ennyire ostoba vagy?
2017. nov. 20. 08:54
 17/26 A kérdező kommentje:

Pont ő hozta fel, hogy csak szex legyen, az ő időhiánya miatt. Azt félti, hogy találok kapcsolatot és a szexnek lesz vége köztünk.

A kapcsolatunk elejèn szerettem őt.

2017. nov. 20. 09:00
 18/26 anonim ***** válasza:
43%
Ja, jó, akkor megérdemlitek egymást. Ha Neked jó, hogy egy luk vagy, akibe néha ürítenek, akkor minden rendben.
2017. nov. 20. 09:03
 19/26 anonim ***** válasza:
80%
Bocsi, de ha én rájönnék, hogy akivel randizom, még szexelget az exével, hát hogy is mondjam...elküldeném az anyjába. Velem olyan lány ne ismerkedjen, aki az exével szexelget, nem tud független lenni, közben meg teszi nekem a randin a szépet, hogy komoly kapcsolatot akar meg stb. A nagy szart. Ha komoly kapcsolatot akarna, akkor nem járogatna össze még az exel. Nekem alapból nem kellenének ilyen rib*anc csajok.
2017. nov. 20. 09:54
 20/26 anonim ***** válasza:
91%

utsónak van igaza!

neked hogy esne ha akivel találkozol srác, ugyanezt csinálná????

figyelj amugy nincs ám már semmi, de visszájor az escsajomhoz szexelni, neked ez nem gáz?

ÓÓ dehogy, én is az expasimhoz..ja akk tök jó!!!

nem dugunk? :D

2017. nov. 20. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!