Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóban maradtunk az exemmel, néha összejárunk. Miért kérdezi ki részletesen kivel randizom újabban és milyen vele?
Csak arra kíváncsi meddig marad meg vele a szex? Vagy még mi másért kérdezheti? Ötletlopás, hogy ő mit csináljon a leendő randipartnereivel?
Nem kizárt, hogy újra összejönnék vele, de legalább a szex megmaradhatna tartósan. Ez esetben mit válaszoljak taktikai szempontból?
Az igazság, hogy az új randipartnereim vagy nekem nem tetszenek, vagy én nem kellek nekik, ezt nem akarom neki elmondani.
N23
Az exem is tisztában van vele, hogy most csak szex van köztünk, ez közös megegyezés.
Akikkel most ismerkedem, azokkal nincs köztünk semmi, leírtam mi miatt.
Ha valakivel kapcsolatom van, nem csinálom ezt.
Miért lennék gerinctelen?
ja persze...csak szex mi?!
gyávák vagytok mindketten. nem meritek elengedni a dolgot, mert a szex jó, és mi van ha mással nem lesz ilyen?!
kényelmesek vagytok túlságosan.
lehet itt szórakozni, szexelgetni, de ami egyszer tönkrement, nem lesz ugyanolyan..a régi sérelmek fel fognak jönni, pár hónap és ugyanott lesztek mint előtte.
Ezt nem értettem soha, hogy miért ilyen gyáva meg kényelmesek sokan...? hogy ja hát szétmentünk, de szexelni még összejárunk?
mi ennek az értelme?! pont az, hogy egyikőtök sem tudja lezárni, hiába mondod ki...nem tudsz úgy tekinteni rá, hogy csak egy darab hús.
Az meg hogy a randizással ez van...hát bocsmár, más is van ilyen cipőben! ÉS?! még sem rohanok az exeimhez alamizsna szexért!
nekem a büszkeségem többet ér.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!