Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jóban maradtunk az exemmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóban maradtunk az exemmel, néha összejárunk. Miért kérdezi ki részletesen kivel randizom újabban és milyen vele?

Figyelt kérdés

Csak arra kíváncsi meddig marad meg vele a szex? Vagy még mi másért kérdezheti? Ötletlopás, hogy ő mit csináljon a leendő randipartnereivel?

Nem kizárt, hogy újra összejönnék vele, de legalább a szex megmaradhatna tartósan. Ez esetben mit válaszoljak taktikai szempontból?

Az igazság, hogy az új randipartnereim vagy nekem nem tetszenek, vagy én nem kellek nekik, ezt nem akarom neki elmondani.

N23

2017. nov. 20. 06:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Már megbocsáss, de ez hülyeség volt a részedről. Hiába voltam jó én is az exemmel, lezártuk a kapcsolatunkat és utána ennyi, nem kerestük egymást. Tudod, hogy milyen rossz érzés a másik félnek, ha képbe jön nálad valaki. Lehet, hogy nem zavarja, de szerintem elkerülhetetlen, hogy előbb utóbb nyomozni kezd. Esetleg mindkét félben felidéz lezáratlan dolgokat. Nem, ha már nem vagytok együtt, akkor szakítani kell vele, teljesen. Persze, ha a szexkapcsolat nektek fekszik, akkor hajrá, én személy szerint nem mennék bele soha.
2017. nov. 20. 07:05
 2/26 A kérdező kommentje:
Folytattam már viszonyt exel, jó volt
2017. nov. 20. 07:09
 3/26 anonim ***** válasza:
74%
Gerinctelen vagy, de majd megszívod (nem az ex fa szát.).
2017. nov. 20. 07:37
 4/26 A kérdező kommentje:
#3 miért lennék?
2017. nov. 20. 07:40
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
#4 úgy látszik, még ostoba is vagy.
2017. nov. 20. 07:44
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Egyszerű, mint a faék. Csak egy a baj, mindig a tudatlanok miatt szenvednek a bölcsek.
2017. nov. 20. 07:46
 7/26 A kérdező kommentje:

Az exem is tisztában van vele, hogy most csak szex van köztünk, ez közös megegyezés.

Akikkel most ismerkedem, azokkal nincs köztünk semmi, leírtam mi miatt.

Ha valakivel kapcsolatom van, nem csinálom ezt.

Miért lennék gerinctelen?

2017. nov. 20. 07:49
 8/26 anonim ***** válasza:
68%

ja persze...csak szex mi?!

gyávák vagytok mindketten. nem meritek elengedni a dolgot, mert a szex jó, és mi van ha mással nem lesz ilyen?!

kényelmesek vagytok túlságosan.

lehet itt szórakozni, szexelgetni, de ami egyszer tönkrement, nem lesz ugyanolyan..a régi sérelmek fel fognak jönni, pár hónap és ugyanott lesztek mint előtte.

Ezt nem értettem soha, hogy miért ilyen gyáva meg kényelmesek sokan...? hogy ja hát szétmentünk, de szexelni még összejárunk?

mi ennek az értelme?! pont az, hogy egyikőtök sem tudja lezárni, hiába mondod ki...nem tudsz úgy tekinteni rá, hogy csak egy darab hús.

Az meg hogy a randizással ez van...hát bocsmár, más is van ilyen cipőben! ÉS?! még sem rohanok az exeimhez alamizsna szexért!

nekem a büszkeségem többet ér.

26/F

2017. nov. 20. 07:55
 9/26 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem kezdd ujra az exszel rendes kapcsolatban. Az esetleirast szerint hiba volt szakitani. Csak ot akarod. Kulonben mar mas kellene neked,akinek te is. Tudat alatt te nem akarsz massal kapcsolatot.
2017. nov. 20. 07:57
 10/26 A kérdező kommentje:
Ha a kapcsolat része nem volt az igazi, de a szex az mindig jó volt, semmi rossz nincs abban, hogy két független felnőtt emberként közös döntés alapjàn összejárunk.
2017. nov. 20. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!