Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szajrapuszit ad, letezik meg ilyen lany?
Randizok egy 23 eves lannyal, mar talalkoztunk parszor, es meg mindig csak a szajrapuszinal tartunk. Egyser mar beszelgettunk es mondta, hogy regimodi lany, lassabban nyilik meg.
Nagyon jol elvagyunk egyutt, kezfogas, oleles, stb megvan, odabujik neha, en is atolelem, meg a feneket is simogathatom, nincs ellenere, de valahogy meg mindig nem volt igazi csok.
Nekem ez nagyon szokatlan, kozel 30-hoz volt mar par baratnom, es elegge ramenosek a nok alltalanan, ilyen meg nem volt...
Vannak meg ilyen lanyok? Ugy erzem minden jol megy es nagyon akarom a lanyt es turelmes is vagyok, csak jo volna hallani, hogy mas lanyok is mukodnek e me igy manapsag?
Ti hogy lathatok ezt, föleg lanyok velemenye erdekelne, de barkit szivesen olvasok, ha irtok nemet es kort, azert plusz koszonet!
Csak le akartam zarni a kerdest azzal, hogy minden rendben ment, tokeletesen alakultak a dolgok, most mar minden ertelemben egyutt vagyunk, csodalatos vele minden, tenyleg szep fokozatosan eljutottunk a csucsra, szo szerint es atvitt ertelemben is. :)
Erdemes volt turelemmel varni, es ami azt illeti, valahol ez is lenne a "normalis" tempo egy ferfi no kapcsolat kezdeten. Ha minden igy halad tovabb, akkor csodas dolgok varnak rank! ;)
Koszi megegyszer a valaszokat!
Szep napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!