Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szajrapuszit ad, letezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szajrapuszit ad, letezik meg ilyen lany?

Figyelt kérdés

Randizok egy 23 eves lannyal, mar talalkoztunk parszor, es meg mindig csak a szajrapuszinal tartunk. Egyser mar beszelgettunk es mondta, hogy regimodi lany, lassabban nyilik meg.

Nagyon jol elvagyunk egyutt, kezfogas, oleles, stb megvan, odabujik neha, en is atolelem, meg a feneket is simogathatom, nincs ellenere, de valahogy meg mindig nem volt igazi csok.

Nekem ez nagyon szokatlan, kozel 30-hoz volt mar par baratnom, es elegge ramenosek a nok alltalanan, ilyen meg nem volt...

Vannak meg ilyen lanyok? Ugy erzem minden jol megy es nagyon akarom a lanyt es turelmes is vagyok, csak jo volna hallani, hogy mas lanyok is mukodnek e me igy manapsag?

Ti hogy lathatok ezt, föleg lanyok velemenye erdekelne, de barkit szivesen olvasok, ha irtok nemet es kort, azert plusz koszonet!

2017. nov. 17. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak fél, hogy pofára esik és ezért nem mer komolyabban közeledni még. És igen, biztos, hogy vannak még olyan lányok, akiknek szintén kell az idő az ilyesmihez.
2017. nov. 17. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem pl. bejönne egy ilyen nő (eddigi tapasztalataim alapján èn sem rajongok a csókolózásèrt)
2017. nov. 17. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen egy alakuló kapcsolatomban. Számomra is szokatlan volt és zavart. Lehet, ez is közrejátszott, hogy nem tudtam eléggé megnyílni. Szexig nem is jutottunk. Többek között emiatt is nem kezdeményeztem. Beszéljétek meg, nehogy ezen múljon, mint kb. nálunk. :(
2017. nov. 17. 22:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Nos, engem kulonosebben most meg nem zavar, vagyis ha tenyleg a tempo az egyetlen ok, akkor minden ok. Ha haladunk elore meg ha lassan is, akkor semmi bajon ezzel, sot, orulok hogy ilyen a lany es nem egy konnyuveru, konnyen megszerezheto fajta, es bar vagyom a szexre vele, valahogy ugy vagyok vele, hogy lehet 100szor jobb lesz ha majd sor kerul ra, mert akkor mar tenyleg nagyon forrani fog a levego, es akkor mar tenyleg nagyon vagyunk majd a masikra, es meg lesz a lazasag is es a kellemes intimitas, kevesebb feszenges stb. Ha neki igy jobb, nekem is megfelel, uj es szokatlan, most meg elvezem, remelem jo iranyba alakul majd ... :)
2017. nov. 17. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a csókkal nem volt sosem gondom, viszont én a szexualitással vártam az esküvőig. A férjem is így tervezte, szóval nem volt gond belőle. Persze előtte szépen, lassan megismertük egymás testét, mire eljutottunk a nászéjszakáig, tudtuk, mit szeret a másik, és én sem ijedtem meg attól, hogy ő levetkőzött, meg ő sem sült el 5 másodperc alatt. :) De nekünk fontos volt, hogy várjunk. :)
2017. nov. 18. 00:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Csak le akartam zarni a kerdest azzal, hogy minden rendben ment, tokeletesen alakultak a dolgok, most mar minden ertelemben egyutt vagyunk, csodalatos vele minden, tenyleg szep fokozatosan eljutottunk a csucsra, szo szerint es atvitt ertelemben is. :)

Erdemes volt turelemmel varni, es ami azt illeti, valahol ez is lenne a "normalis" tempo egy ferfi no kapcsolat kezdeten. Ha minden igy halad tovabb, akkor csodas dolgok varnak rank! ;)

Koszi megegyszer a valaszokat!

Szep napot mindenkinek!

2017. nov. 29. 06:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csókkal biztos nem vártam volna ennyit,szeretek csókolózni :) Viszont már nagyon régóta először történt,hogy 2,5 hónap után történt az első szex,addig rengeteg beszélgetés,minden napos tali volt.Nagyon jó a szex vele,de nem azért mert ennyit vártunk rá,ebben biztos vagyok,amúgy is jó lett volna.
2017. nov. 29. 07:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot! :))
2017. nov. 29. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!