Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdekelne, hogy ilyen létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne, hogy ilyen létezik még vagy ne is reménykedjek álmodjak ilyenről?

Figyelt kérdés
Szóval, arra gondolok, amikor egy férfi elhív agy nőt randizni. De nem ilyen gyors kajás gyors letudom randira, hanem arra a komolyra. Mind a két fél szépen kiöltözik elmennek vacsizni vagy nem tudom egy olyan helyre ami igényli ezt a kiöltözést. Beszélnek egy jót, élvezik egymás társaságát, táncolnak. Jó itt a táncnál nem arra gondolok, hogy egy bécsi keringőt táncoljanak, hanem dölöngélésre, hogy egymáshoz közel legyenek, érezhessétek a másikat.Ilyesmire gondolok. Szóval ilyen még létezik vagy jobb ha elfelejtem?
2017. szept. 1. 22:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Romantikus filmekben biztos van ilyen, való életben hem hiszem...
2017. szept. 1. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem még nem volt ilyenem, de nem is vágyok rá.
2017. szept. 1. 22:44
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Max bizonyos ismeretség után hívnék meg bárkit elit helyekre.

Nem akarnék minden próbálkozást borsósan pénzel is megfizetni.

2017. szept. 1. 22:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább keringő, mint dörgölőzős dülöngélés.
2017. szept. 1. 22:52
 5/14 A legrosszabb ***** válasza:
38%
Nem tudom. Egy ilyen húzásért szerintem én úgy le lennék oltva, ha ilyen estét terveznék valakivel, hogy mekkora egy nyálas, unalmas szar vagyok, mint a sicc. Úgyhogy ilyen programokat egyetlen nő számára sem tálalnék. Csorgassátok csak a nyálatokat a romantikus filmekre, vagy azokra a behódoló papucsra, akit két hét múlva pofátlanul meg fogtok csalni.
2017. szept. 1. 22:54
 6/14 A legrosszabb ***** válasza:
38%
Jav.: "... vagy azokra a behódoló papucsokra, akiket két hét múlva pofátlanul meg fogtok csalni..."
2017. szept. 1. 22:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolat alatt alap, hogy vannak ilyen "randik".

Ismerkedos fazisban nekem nem ferne bele.

2017. szept. 1. 22:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom ismerkedés alatt ilyet nem csinálnék, pláne nem az elején.

Barátnőmet vittem már étterembe, színházba, operába..stb

2017. szept. 1. 23:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Ismerkedes fazisban nem. Nem er meg annyit, az, hogy "maradjunk csak baratok"😅😂 ha mar komolyabb, termeszetesen. Sot, inkabb rendszeresen :D de mint mondtam, addig kizart

(Egy sok baratzonat megjart szerencsetlen szavai)

20/f

2017. szept. 2. 06:44
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne ellenemre az ilyesmi, leszámítva a táncot, meg a szép kiöltözést (mármint öltönybe), mert ezeket nem kedvelem annyira, de alapjáraton az igényesebb típusú randikra nyitott vagyok. Később akár a kiöltözés is mehet, amikor már érzem magam annyira természetesen a másik mellett, hogy az az öltönyben való feszengés sem tudja elrontani.

25/F

2017. szept. 2. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!