Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jött össze velem, mert túl szép vagyok. Ilyen létezik?
A történet dióhéjban a következő: randiztam egy sráccal minden jó volt, szép volt.Kedves volt udvarias egész normálisnak tűnt így elsőre. Úgy éreztem jól kijövünk, de egyszer csak nem írt már vissza, hanyagolt stb, magyarul lerázott. Pár napra rá kirakta hogy kapcsolatban egy másik lánnyal. Semmi gond nem volt ebből, nagy lány vagyok továbbléptem. Ez még régebben volt.
Erre tegnap este kapok egy üzenetet a legjobb barátjától, amiben elküldte a régebbi rólam folyó beszélgetésük screenshotját. (mint ma kiderült egy buliban részegen? összeveszett vele és ez volt az óvodás bosszú) A lényeg az volt, hogy egyszerre randizott mindkettőnkkel és velem meg volt a szikra, szimpatikusnak tartott, szerette a humorom, de idézem "túl szép inkább a szürkébb mellett döntök" Ez mégis milyen logika?
Ne értsétek félre ma már egyáltalán nem zavar, hogy nem lett belőle komoly, csak ha azt írta volna, hogy belsőre nem passzolunk akkor oké semmi gond nem egymást keressük de ez mi már...
Hát mint látod... igen.
Bár érdekes egy fazon lehet, az biztos. Lehet, hogy attól tartott, kevés lesz hozzád (önbizalomhiány), és akkor nagyobbat fog bukni.
A pasik, ha úgy érzik, hogy túl jó egy nő hozzájuk, 2-féleképpen szoktak reagálni: vagy átmennek papucsba és lehozzák a csillagokat is az égről a kegyeidért, vagy túl büszkék ehhez és inkább eljátsszák, hogy nemis érdekled őket(esetleg azert szexig elmennek).
Nem önfényezésnek szánom, de én gyakran talákozok mindkét esettel, mert csinos, vékony, sokak szerint széparcú lány vagyok, egyetemre járok, értelmesnek gondolnak, gazdag családból származom, sokat utazok...szóval elég sok pasi érezheti emellett kevésnek magát, holott nem adok rá okot, mert nem vagyok lekezelő meg semmi ilyesmi. És mégis...
Régi falusi bölcsesség: CSÚNYA feleség kell, mert azt nem szeretik el tőled!!!
Tudta ezt a srác is.
Lássuk be van ilyen, esetemben is volt. Egy helyen táncoltunk, nagyon jól kijöttünk egymással, kölcsönösen kerestük egymás társaságát, de közöltem a leányzóval, hogy köztönk nem lehet semmi több. Megkérdezte, hogy miért utasítom el, amire azt mondtam, hogy szeretek nyugodtan aludni és nem vagyunk egy súlycsoport. Nagyon felháborodott a megjegyzésemen, pedig ma is komolyan gondolom. Nagyon szép lány, intelligens, kedves, de annyi férfi van naponta körülötte, hogy alig bírja leszerelni őket. Akinek van egy kis esze az csak akkor megy bele ilyen kapcsolatba ha nagyon magabiztos és jól tudja kezelni a kellemetlen szituációkat.
Egy biztos "közepes" néha többet ér mint egy bizonytalan "jó", főleg ha nem egy küzdős típus. Valószínűleg semmit nem hibáztál, túl magas piedesztálra emelt és nem akart felsülni.
40F
Én sem akarnék olyan lányt, aki körül folyton pasasok legyeskednek és folyton azon kéne rettegjek, mikor cserél le. Eszembe se jutna nagyon szép lánnyal randizni valszeg. Gyakran az orrukat is magasan hordják, elvégre ők hú de szépek, megtehetik. Na kösz, nem. Nem akarok senkinek pótlék lenni.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!