Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jött össze velem, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött össze velem, mert túl szép vagyok. Ilyen létezik?

Figyelt kérdés

A történet dióhéjban a következő: randiztam egy sráccal minden jó volt, szép volt.Kedves volt udvarias egész normálisnak tűnt így elsőre. Úgy éreztem jól kijövünk, de egyszer csak nem írt már vissza, hanyagolt stb, magyarul lerázott. Pár napra rá kirakta hogy kapcsolatban egy másik lánnyal. Semmi gond nem volt ebből, nagy lány vagyok továbbléptem. Ez még régebben volt.

Erre tegnap este kapok egy üzenetet a legjobb barátjától, amiben elküldte a régebbi rólam folyó beszélgetésük screenshotját. (mint ma kiderült egy buliban részegen? összeveszett vele és ez volt az óvodás bosszú) A lényeg az volt, hogy egyszerre randizott mindkettőnkkel és velem meg volt a szikra, szimpatikusnak tartott, szerette a humorom, de idézem "túl szép inkább a szürkébb mellett döntök" Ez mégis milyen logika?

Ne értsétek félre ma már egyáltalán nem zavar, hogy nem lett belőle komoly, csak ha azt írta volna, hogy belsőre nem passzolunk akkor oké semmi gond nem egymást keressük de ez mi már...

2017. máj. 24. 22:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én meg olyan lányt keresek akivel passzolunk, aki megmozgat minden téren, akit szeretek, imádok, nem olyat aki praktikus és nem lesz vele kvázi 'probléma'.

Ha az életben biztonsági játékot játszol, lemaradsz mindenről. A kevésbé szép lány is félreléphet ha olyan a jelleme, nincs garancia semmire. Nem a szépségen múlik.

2017. máj. 25. 06:48
 12/19 anonim ***** válasza:
18%

☺️ a pasik nem szoktak egymás nőinek üzengetni!

Bukta!

2017. máj. 25. 07:02
 13/19 acelsziv ***** válasza:

Az ő hitvány önbizalmának voltál túl szép. Ez nem azt jelenti hogy a valóságban nem vagy szép.

Örülj hogy nem jöttetek össze. Most a féltékenységével gyötörne.

2017. máj. 25. 07:17
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Én ezt inkább a másik lánynak mutattam volna meg, akivel jár, hogy ne pazarolja erre a szemétre az idejét
2017. máj. 25. 09:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe a Túl jó nő a csajom c. filmet. Nagyon tipikus, amit abban bemutatnak.
2017. máj. 25. 09:19
 16/19 anonim ***** válasza:

"15" én is pont ezt akartam írni, nagyon jó film és pont ezt az élethelyzetet hivatott kifigurázni.

Az önbizalomhiány, a megfeleléskényszer, a barátok véleménye, egy sor olyan dolog ami befolyásolja a döntésünket, pedig nem kell mással megfelelni csak a partnerünkre kéne odafigyelni.

Személyes véleményem, hogy ez a "túl szép vagyok" szöveg ez csak terelés, valami miatt nem voltál meggyőző számára, lehet hogy túlságosan mesterkéltnek tartott, nem viselkedtél természetesen.

De benne van az is, hogy nem akar folyamatosan versenyezni az új kérőkkel, olyan kapcsolatban jobban érzi magát ahol kiegyenlítettebbek az erőviszonyok és emiatt úgy gondolja, hogy harmonikusabb.

40F

2017. máj. 25. 10:22
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Az a rohadt szemét! Hát igen, hogy mer visszautasítani egy nőt? Ez rohadt szemét gerinctelenség! Nőt nem lehet visszautasítani!!!!!!4!4444!444444négynégy!!!444

Visszautasítani csak férfit szabad a nőknek, ami jó dolog és szép, mert hát jogotok van válogatni, meg minden :D

2017. máj. 25. 11:05
 18/19 anonim ***** válasza:
58%

# 17

Jajh istenem, de ostoba vagy. A 14-es arra gondolt, hogy a srác csak azért választotta őt, mert ő "szürkébb" mint a másik "túl szép" lány. Nem pedig arra, hogy visszautasította a lányt, és ezért szemét. Néha szerintem jól esne az agyadnak, ha használnád.

2017. máj. 25. 11:26
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ha ezek után nekem egy férfi is a női logikát cikizi :D Belső miatt utasítottam már vissza másokat, de hog azért mert túlságosan bejön külsőre...nekem fura de mindegy. Nem bánom természetesen, ez már nem mai sztori, csak most került elő megint.

Valaki említette hogy az új barátnőjének kellene elküldeni.... sajnos a kedves "barát" neki is elküldte ezeket aznap este, én csak az extra voltam szerintem nem a "főcélpont". Nem tudom min vesztek össze vagy hogy mennyire volt részeg, hogy így betett neki, de nem is érdekel. Azt sem tudom a másik lány mit szólt hozzá, de nekem nem esett volna jól :/

Köszönöm mindenkinek mindenkinek megy a zöldkéz.

2017. máj. 25. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!