Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 héttel előre megbeszéltük a randit, ami holnap lenne, de még mindig nem fixáltuk le, hogy pontosan hány órakor (csak h estefelé) és hol. Meddig reménykedjek a holnap esti randiban? Én L22, ő F24
Friss kapcsolat.
Tegnap este rákérdeztem a holnapi randi részleteire, de nem olvasta el az üzenetem és nem reagál.
Nagyon el vagyok keseredve. :(
Miért gondolja minden ember azt, hogy a másik egész nap csak a gép előtt ül és semmi más dolga sincs?
A napnak még nincs vége. Nyugodj meg, ha éjfélkor se ír, akkor már el is felejtheted a dolgot.
már este félkilenc van és még mindig semmi... :(
nem kell egész nap gép előtt ülni, de ha nem is több nappal, legalább másfél nappal előre legyenek megbeszélve a részletek.
ki az a ... aki írásban fixál le valamit??
Hívd már föl és fixáljátok le!
Csodás kapcsolat már most a tietek!
Kérdezz rá konkrétan, hogy akkor holnap hány órakor és hol találkozzatok. Nem kell félni, nem halt még bele egy nő sem, ha ő maga járt utána dolgoknak és nem a szobájában csücsülve várta a tálcán a megoldást.
28/N
1-es: Nem kell egész nap a gép előtt ülni, ma már mindenki elég online, csippan a telefon, ha üzenet jött.
Kérdező, szerintem ez felejtős://
Jé, akkor neked újat fogok mondani, az én okostelefonom nem csipog, ha üzit japo, mert nincs rajta előfizetve net plusz nincs feltelepítve a Messenger program se.
#6 igen az.
mit tegyek ha mondjuk 1 het mulva ir, hogy talalkozzunk? ugy h a mai uzeneteimre nem reagalt...
#9. koszi :)
hagyni fogom, kesobb sem lesz jobb, ha holnap se valaszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!