Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen létezik: "bőven átlagon felüli nő unja a sok menő pasit, ezért esélyt ad egy szerényebbnek"?
Jelen😀Épp hétvégén randiztam egy jóképű, de pici felesleggel rendelkező sráccal, bár sportol és azon van, hogy leadja, nagyon értelmes, udvarias, simán összejönnék vele. Jobban meg is becsülne, mint azok a pasik, akiknek minden ujjukra 10 csaj jut.
De azért azt nem mondom, hogy egy töketlen, unalmas pasival is összejönnék, vagy olyannal, aki nem tetszik külsőre. Ennyire szerintem egy csinos lány sem adná lejjebb...
21N
-Persze, a nyuszik ugranak is. Ha kiszívta csóró srác minden figyelmét, akkor keress jobbat. "Mutogatós" képek, figyelemre vágyik, folyamatos pozitív visszajelzésre. A sok menő pasi valószínüleg átlagosnak tekinti, ezért egy hozzá hasonló kategoriában, már nem kapná meg azt a rajongást, nem tudna elszívni annyi figyelmet, így már is rosszul érezné magát.
-Vagy csak simán szép, okos lány, akinek nem jönnek be a menő pasik.
Ilyen nem létezik. Akkor annak az 'átlagos pasinak' valami más pozitívuma van amivel a külsejét kompenzálja.
De hogy nem 'szerényebb', az biztos.
Eléggé felületesen nézed a dolgokat.
Nálad mit jelent az a 'menő pasi'? Mert ha jóképű de egy rakás szerencsétlenség, akkor nem annyira menő.
Néha, rövid időre előfordul, de ritkán maradnak együtt az ilyen párok mert nagyon más világ a kettejüké.
Én egy kifejezetten előnytelen külsejű, többféle betegséggel "megáldott" szakmunkásfiút és szép orvoslányt ismertem ilyen felállásban.Végül a fiú szakított mert nem akart családot-gyerekeket, attól tartott, hogy öröklődnének az előnytelen tulajdonságai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!