Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány aki nem felszínes?
Létezik még olyan csinos 25 év alatti lány akit nem a pénz, menőség, luisvuitton táska, műmellek, celebeskedés, diszkóba járás, pózolás érdekel? Akinek nem élete az állandó kavarás, nem akar középpontban lenni? Akivel egyszerűen el lehet menni sétálni, aki nem szakít azért az emberrel mert nem népszerű és nincs menő munkahelye, jó kocsija és nem is vágyik rá? Akivel el lehet bármiről beszélgetni, komolyabb dolgokról is nem csak a napi bulvárhírekről meg pletykákról?
Mostanában direkt a csúnyábbnak mondott lányoknál próbálkoztam, úgy gondoltam bennük több érték van, jobban megbecsülik az embert, de mindig kiderült, hogy legbelül ugyanarra vágynak mint a népszerű, modell alkatú lányok. A legutóbbi barátnőm is dagibb volt, de széparcú, nagyon jól megvoltunk egészen addig, amíg egy edző segítségével vékony és formás lett. Azóta megbolondult és ugyanolyan lett mint a régi barátnőim... Csak a felszín.
Van még ilyen lány?
jelen....én nő vagyok, de mégis utálom az olyan típusú lányokat akik olyan tulajdonsággal rendelkeznek, mint amit felsoroltál...
L22
Van meg olyan aki nem tesz fel ilyen hulye altalanosito kerdeseket?
F
Én pont ilyen vagyok, mint amit leirtál. De első ránézésre kevésbé dekoratív így a fiúk lesz@rnak. Nem vagyok csúnya, csak nem feltűnő.
Megismertem egy srácot akiben az esze és a mosolya fogott meg. Nincs kocsija, kigyúrt teste, abszolút jófiú és fogalmam sincs mennyi pénze lehet, mert fizettem a saját részem a randin.
Őt nem erdekelte, hogy kint legyen a csöcsöm ilyen hidegben vagy hogy épp nem is volt rajtam smink mikor randira hívott...
És vagyunk még egy páran ilyen lányok, de nem foglalkozik velünk senki, mert nem vagyunk feltűnőek.
21L
Látom még van remény :)
Az a baj, hogy ti "nem észrevett lányok" sokszor megközelíthetetlennek tűntök. Sokszor volt úgy, hogy pl. minden nap találkoztam az utcán egy elsőre szimpatikus, kedvesnek tűnő lánnyal, de olyan csúnyán, lenézően nézett mindig, hogy hetek és nagy bátorság kellett, hogy leszólítsam. Utána összejöttünk, viszont aztán egy jó fizető állás miatt elk*rvult. Na ő mondta, hogy azért nézett csúnyán, mert "biztos csak azt akarom" meg "mit akarok én tőle". Szóval nincs önbizalmatok, így nehéz összejönni veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!