Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még olyan lány aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány aki nem felszínes?

Figyelt kérdés

Létezik még olyan csinos 25 év alatti lány akit nem a pénz, menőség, luisvuitton táska, műmellek, celebeskedés, diszkóba járás, pózolás érdekel? Akinek nem élete az állandó kavarás, nem akar középpontban lenni? Akivel egyszerűen el lehet menni sétálni, aki nem szakít azért az emberrel mert nem népszerű és nincs menő munkahelye, jó kocsija és nem is vágyik rá? Akivel el lehet bármiről beszélgetni, komolyabb dolgokról is nem csak a napi bulvárhírekről meg pletykákról?

Mostanában direkt a csúnyábbnak mondott lányoknál próbálkoztam, úgy gondoltam bennük több érték van, jobban megbecsülik az embert, de mindig kiderült, hogy legbelül ugyanarra vágynak mint a népszerű, modell alkatú lányok. A legutóbbi barátnőm is dagibb volt, de széparcú, nagyon jól megvoltunk egészen addig, amíg egy edző segítségével vékony és formás lett. Azóta megbolondult és ugyanolyan lett mint a régi barátnőim... Csak a felszín.

Van még ilyen lány?

2012. dec. 15. 09:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

hát én ilyen vagyok

17/L

2012. dec. 15. 10:22
 12/28 anonim ***** válasza:

Azért próbálkozni lehet... ;)

18/L

2012. dec. 15. 10:22
 13/28 anonim ***** válasza:
#8 Te se kellenél, mert nem vagy őszinte ;) Minden lánynak magas pasi kell.
2012. dec. 15. 11:02
 14/28 anonim ***** válasza:

én sem szeretem az olyan felszínes lányokat,szégyent hoznak a női nemre!!

én sem vagyok feltűnő és ezért észre sem vesznek a fiúk :/

pedig nem vagyok csúnya..

20/L

2012. dec. 15. 14:03
 15/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, aki úgy gondolja, h észre se veszik a fiúk, az szintén felszínes. Mégpedig azért, mert te nem veszed észre, ha észrevesznek, annyira magasan vannak az igényeid külsőre, és csak a legjóképűbbeket veszed pasiszámba.
2012. dec. 15. 15:12
 16/28 anonim ***** válasza:
58%, neked aztán lehet mondani, számodra minden nő hazug söpredék. A helyedben magamba néznék, nem mások, hanem saját magam miatt. Tényleg azt hiszed, hogy minden lánynak csak magas fiú kell? Láttál már az utcán alacsony fiút kézenfogva sétálni a párjával? Én már láttam - de te bizonyára még nem, vagy csupán nem is akartál ilyesmit meglátni soha. De itt be is fejezem, mert hiába magyarázza az ember, úgysem fogod fel soha, hogy mi a te bajod. Ahelyett, hogy változtatnál a hozzáállásodon persze könnyebb másokat szidni, ez teljesen érthető. :)
2012. dec. 15. 15:30
 17/28 anonim ***** válasza:
Képzeld el, nem láttam még alacsony fiút kézenfogva a párjával. Bár lehet, h neked 190 alatt mindenki alacsony, akkor láthattál ilyet.
2012. dec. 15. 15:42
 18/28 anonim ***** válasza:
Valami parádés, hogy mindig ugyanazt nyomod. Ez van a lemezen úgy látszik. :)
2012. dec. 15. 15:44
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha ezredszerre se fogjátok fel itt páran, akkor 1001-edszer is el kell mondani ;)
2012. dec. 15. 15:51
 20/28 anonim ***** válasza:

Akkor maradj csak meg a saját hitedben. Arra azért őszintén kiváncsi lennék, vajon hogy nézel ki. :)

Az alacsony fiúkat pedig tényleg szeretem, sőt, hozzájuk tudok igazán vonzódni, lévén én is alacsony vagyok, de természetesen most is hazudok :))

2012. dec. 15. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!