Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Veletek milyen megalázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek milyen megalázó dolgok történtek első randi során?

Figyelt kérdés
Olyan élmények, amik tönkretették vagy legalábbis kissé rossz szájízűvé tették az első alkalmat, legyen az bárkinek a hibája (tiétek, partnereteké, vagy kívülállóké, pl. járókelők, pincérek, barátok, akármi). Mi siklott félre és mi lett a következménye?

2017. nov. 15. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugy volt, hogy elem jon a srac, es egyutt setalunk egyet meg beulunk valahova meginni valamit. Mar eleg messzire elsetaltam, mikor nem volt meg sehol es felhivtam, hogy ugyan merre van vagy mikor jon. Erre kozolte, hogy kesik kb meg 20 percet (ami 40 lett) es varjam mer meg akkor a kozeli hipermarketnel a bevasarlo kocsiknal (!). Na azt azert hozzateszem, hogy pont valami unneo jott, es tudjatok hogy megbolondulnak az emberek, ha 1 napra is bezarnak az uzletek. Ott kerulgettek/kerulgettem mindenkit, egyszeruen olyan tomeg volt, hogy barhova alltam, mindenhol utban voltam, de kozben meg ugy akartam allni, hogy biztos eszre vegyuk egymast, ha jon a srac es en az ilyen helyzetektol teljesen kiakadok. Tiszta idegbajos voltam mire odaert. Aztan beultunk egy kocsmaba es 3 oran keresztul szohoz sem hagyott jutni es vegig egy masik lanyrol beszelt, akibe mindig szerelmes lesz, mert o az igazi.

Egyebkent ilyen is csak velem tortenhet, mindig kifogom a lehetetlen helyzeteket, pasikat.

2017. nov. 15. 22:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt sok randim, mondhatni szerencsés voltam, mindig olyan partnerem volt, akivel később lett is folytatás. Viszont volt egy srác, aki nem nyert meg elsőre, de megadtam neki a lehetőséget, párszor találkoztunk, de még csók sem történt. Aztán amikor kezdeményezett volna, elkapott az érzés, hogy én ezt nem is akarom. Hozzáteszem, hogy tök spontán akart megcsókolni, semmi biztatást nem adtam előtte, lehet, hogy az újabb találkozásokat automatikusan randinak élte meg. De mivel nem alakult ki a vonzalom, elutasitottam, nem bunkón, de vérig sértődött. Minden kapcsolatot megszakított velem, majd egy pár hónap múlva jelentkezett, hogy beszéljük meg, tudja, hogy szerelmes vagyok belé és nem haragszik már. :D Természetesen elküldtem jó messzire, de ennek ellenére újabb pár hónap múlva ismét megkeresett. Aztán nagy nehezen feladta, de azért elég durva vot, hogy férfi létére így viselkedett.
2017. nov. 15. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

találkoztunk beültünk valahova,kicsit iszogattunk,csókolóztunk,lazán feljött hozzám,újabb csók,fogtam a cicijét,húztam volna fel a szoknyáját mert az volt rajta-ah szoknyaaa-amikor eltolta a kezem,hogy el szeretne mondani valamit.

mondtam oké persze és hátradőltem fájdalmasan álló farokkal türelmet imitálva.

és akkor elmesélte,hogy őt megerőszakolták,úgyhogy ő nem tud csak úgy lefeküdni velem,meg pszichológushoz jár,meg hogy csak házasságban tudná elképzelni.

mondtam neki,hogy-

oké...huh,de a jövőben inkább mond azt,hogy túl gyors a tempó vagy valami,de egy ilyet rázúdítani egy idegenre elég durva dolog.

de tudod mit?

fiatal vagy,majd belejössz...gyere hazaviszlek.

és nem voltam full genya,mert utána összehoztam egy olyan haverommal akinek bejött az ilyesmi,meg a lány is,el is vette.

2017. nov. 15. 23:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Bementem a városba busszal. Szombaton rossz a buszközlekedés. A srác nem írt, hogy késik. Egy órát vártam rá, nem jött buszom. 16 éves voltam, közben egy nálam 15 évvel idősebb, nem szimpatikus férfi fel akart szedni. Megjött a srác. Akkor jött edzésről. Izzadt volt, át sem öltözött. Nem tetszett egyáltalán. Az igénytelen megjelenése rá tett nem keveset. Hazamentem a következő busszal. Mialatt beszélgettün, végig azt hajtotta, hogy néger gyereket akar majd egyszer. Na mindegy. Egy busszal mentem az idősebb férfival, és végig azt hallgattam, hogy miért ilyen igénytelen pasi kell nekem...
2017. nov. 16. 09:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Végig fogdosott - mell, comb, segg, derék - hiába mondtam, hogy fejezze be.

Piszok kellemetlen volt, egy darab húsnak éreztem magam.

Aztán fordult a kocka, mikor megcsókolt volna erőszakkal, én meg betörtem az orrát.

28n

2017. nov. 16. 11:24
 16/17 anonim válasza:
Első randim 16 évesen... elmentünk billiárdozni a csajjal meg egy baratnője is jött. Amikor elválltunk és felszálltam a buszra vártam h idnuljon láttam hogy a csajhoz megy egy fiubanda és lesmárolja az egyik gyerek... kiderült hogy a palija volt :D Első randinak nem éppen a legjobb
2018. febr. 8. 15:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Még 14-15 lehettem megismerkedtem egy sraccal, randiztunk, hát nem olyan volt mint a kepen.. Melle mikor ittam a cokat felrenyeltem es osszevissza kohogtem es kohogtem a colat xD
2021. febr. 6. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!