Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek milyen megalázó dolgok történtek első randi során?
Ugy volt, hogy elem jon a srac, es egyutt setalunk egyet meg beulunk valahova meginni valamit. Mar eleg messzire elsetaltam, mikor nem volt meg sehol es felhivtam, hogy ugyan merre van vagy mikor jon. Erre kozolte, hogy kesik kb meg 20 percet (ami 40 lett) es varjam mer meg akkor a kozeli hipermarketnel a bevasarlo kocsiknal (!). Na azt azert hozzateszem, hogy pont valami unneo jott, es tudjatok hogy megbolondulnak az emberek, ha 1 napra is bezarnak az uzletek. Ott kerulgettek/kerulgettem mindenkit, egyszeruen olyan tomeg volt, hogy barhova alltam, mindenhol utban voltam, de kozben meg ugy akartam allni, hogy biztos eszre vegyuk egymast, ha jon a srac es en az ilyen helyzetektol teljesen kiakadok. Tiszta idegbajos voltam mire odaert. Aztan beultunk egy kocsmaba es 3 oran keresztul szohoz sem hagyott jutni es vegig egy masik lanyrol beszelt, akibe mindig szerelmes lesz, mert o az igazi.
Egyebkent ilyen is csak velem tortenhet, mindig kifogom a lehetetlen helyzeteket, pasikat.
találkoztunk beültünk valahova,kicsit iszogattunk,csókolóztunk,lazán feljött hozzám,újabb csók,fogtam a cicijét,húztam volna fel a szoknyáját mert az volt rajta-ah szoknyaaa-amikor eltolta a kezem,hogy el szeretne mondani valamit.
mondtam oké persze és hátradőltem fájdalmasan álló farokkal türelmet imitálva.
és akkor elmesélte,hogy őt megerőszakolták,úgyhogy ő nem tud csak úgy lefeküdni velem,meg pszichológushoz jár,meg hogy csak házasságban tudná elképzelni.
mondtam neki,hogy-
oké...huh,de a jövőben inkább mond azt,hogy túl gyors a tempó vagy valami,de egy ilyet rázúdítani egy idegenre elég durva dolog.
de tudod mit?
fiatal vagy,majd belejössz...gyere hazaviszlek.
és nem voltam full genya,mert utána összehoztam egy olyan haverommal akinek bejött az ilyesmi,meg a lány is,el is vette.
Végig fogdosott - mell, comb, segg, derék - hiába mondtam, hogy fejezze be.
Piszok kellemetlen volt, egy darab húsnak éreztem magam.
Aztán fordult a kocka, mikor megcsókolt volna erőszakkal, én meg betörtem az orrát.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!