Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is éreztétek már randik során hogy hátrány az, hogy sok pénzetek van? 27/F
Engem az zavarna, ha megpróbálnám sajnáltatni magam a képzelt problémáim miatt, és valami érthetetlen oknál fogva senki nem érezne együtt velem.
Nem kell hirdetned, milyen dúsgazdag vagy. Első randit Mekibe szervezni, tavalyi túrkálós ruhában megjelenni, mezőn szedett vadvirággal, és a végén gyalog hazakísérni. Problem solved.
Nálam volt ilyen, mikor tavaly nyáron nagyon el voltam engedve pénzzel. :D Melóztam is sokat, maradt még az ösztöndíjból és akkor elkezdtem randizgatni egy sráccal. Akkor nagyon furcsa volt, mert még volt csomó jó nyári program, akartam menni erre-arra és persze, a magam részét fizettem, de a srácon érződött, hogy ez neki nem megy olyan könnyen, mint nekem. Nem vele volt a baj, hanem inkább én éreztem kötve magam, hogy nem lehet mindent, mert ő nincs olyan "oké, király, menjünk!" helyzetben épp.
20N
Volt.
Érdekes abban az esetben, mikor a lány tanult, én dolgoztam (nem is rossz pénzért) nem okozott gondot. Megbeszéltük, volt, hogy elmentünk vacsorázni, nem kért desszertet, de hazafelé meghívott egy fagyira, ami kedves gesztus, és figyelembe véve az anyagi különbséget tökéletes megoldás volt.
Viszont mikor a nő is dolgozott meg én is, akkor volt, aki közöte, hogy neki ez sok, hogy éhesek voltunk, és mondtam, hogy együnk valamit, meghívom. Éreztem végig, hogy frusztrálja, hogy kitalálunk valami programot, de igazából csak nekem van rá pénzem (nagyon rosszul keresett). A végén szétmentünk, pedig soha nem tettem szóvá, nem húztam a szám, nem célozgattam neki.
ha nagyon zavar adok számlaszámot, told át a felesleget..
elviselem helyetted ezt a nagy problémát.
Ha problémának érzed, akkor menj "egyszerűen". Nem túl márkás ruhákban, ne lobogtasd az új ájfón7-esedet, és ne legyen minden második mondtadban benne, hogy mennyit keresel vagy költesz. Nem egy bonyolult dolog.
Amúgy igen, nálam pl. hátrány, ha a pasi pénzes. Bocsi, de tapasztalat alapján vagy égbekiáltóan bunkók/nagyképűek, vagy csak a bugyit akarják leszedni.
Megnyugtattál.
Már megijedtem, hogy a következő fizetésemelésnél kénytelen leszek azt mondani a főnökömnek, hogy: "Bocsánat, de nem írom alá a papírt, mert ha megteszem bunkó, csak szexre hajtó, 'kihanemén' lesz belőlem" :D
Mondjuk én már nem a legfiatalabb korosztály vagyok (jóval túl a 30-on), de abban lehet valami, hogy a fiatalabbaknál ez határoz meg mindent. Másrészt kereslet-kínálat, amíg kellő számú nőnél ez bejön, addig tolni is fogják ezt a stílust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!