Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Helyi önkormányzatnál kérhetem...

Helyi önkormányzatnál kérhetem-e a család hátrányos helyzete miatt, hogy hátrányos helyzetűnek vegyenek a felvételi során és megkapjam a +20 többletpontot?

Figyelt kérdés

Anyukám egyedül nevel. Sajnos tanulói jogviszonyom már nincs (1éve) Anyumnak 8általánosa van meg. Elég szar helyzetbe vagyunk pénzügyileg, nincs mód költségtérítéses egyetemre menni.

Az érettségimhez nagyon jól jönne az a +20 többletpont.

Az önkormányzat dönti el hogy mi legyen? Ha most besorolnak hátrányos helyzetbe akkor a mostani jelentkezésemnél már beleszámít az a +20pont?

Köszönöm

2012. febr. 5. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hétfőn nyomás az Önk-ra, szociális osztályra és ott tisztázni, mit lehet tenni. (Szerintem lehet, de intézkedni kell)
2012. febr. 5. 12:03
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy reményt adtál :)
2012. febr. 5. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:

azért nem jár, hogy félárva vagy, én is az vagyok, és nekem se jár...

viszont ha anyukádnak tényleg csak 8 általánosa van, akkor kaphatsz pluszpontot

2012. febr. 5. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor kapnád meg a pontot ha nem ebben az utolsó évben kapnád meg a papírt,hanem régebben. Én is emiatt nem kaptam meg.
2012. febr. 7. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha kapok az Önkormányzattól havonta "segélyt" (most nem tudom,de kb 1 éve még RÁT-nak hívták),akkor hátrányos helyzetű vagyok a felvételi szempontjából? Én 23 éves vagyok,kétlem,hogy a szüleim alapján sorolnának bárhová is!?
2012. febr. 10. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
nem
2012. febr. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!