Ha disszociatív személyiségzavarban szenvedek (skizofrénia) kaphatok jogosítványt? Közlekedés során mennyire hátrány ez, egyáltalán jelent-e hátrányt? Bővebben lent
Szerintem lehet, abból kiindulva, hogy skizofrén orvost is engednek praktizálni. Vannak ennek fokozatai, gondolom a tied nem súlyos. Ha rendesen szeded a gyógyszereket, nem lesz bajod.
Ha az orvosod ennyire nem tartotta jelentősnek, akkor szerintem lehet jogosítványod.
Szerintem kaphatsz. Én is ebben szenvedek és van jogsim.
21/f
Tévedsz! A disszociatív személyiségzavar nem egyelő a skizofréniával. A disszociatív személyiségzavarban szenvedő betegek kettő, vagy annál több alszemélyiséggel rendelkeznek, míg a skizofrén betegek olyasfajta tüneteket produkálnak, mint például kataton révület, kataton izgatottság, beszéd és hallászavar, elme megzavarodása, érzelmi elsorvadás, stb...
A két kórt gyakran keverik egymással, ezért nem csoda, hogy te is skizofréniának hiszed a betegségedet, vagy éppen a skizofréniát gondolod disszociatív személyiségzavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!