Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menő randi lenne, ha elhívnálak az Ikeába svéd húsgolyót enni?
Figyelt kérdés
27F2017. nov. 15. 13:21
11/24 anonim válasza:
Menőnek nem az, de nekem nem lenne vele gondom.
12/24 anonim válasza:
attól függ, milyen kocsival viszel:)
14/24 anonim válasza:
OMG, ez nagyon gáz... az Ikeás húsgólyó mindennek a legalja, az étkezde meg mint egy üzemi kantén. Ez minden, csak nem romantikus.
15/24 anonim válasza:
Nem is hallottam még magyar Ikea étteremről, tehát ha lány lennék kíváncsivá tennél, max elmennék utána máshova is kajálni :D
16/24 anonim válasza:
#15: Az aruhaz vegen van az etterem. Onkiszolgalo gyorsetterem. Elotte vegig kell gyalogolni az egesz aruhazat butorok edenyek es lampak kozott. Szoval nagyon nem meno.
17/24 Sunshinedoll válasza:
Ja, ha 16 évesek lennénk.
18/24 anonim válasza:
Én imádnám! A svéd húsgolyó azóta az egyik kedvenc kajám, mióta az IKEA-ban először megkóstoltam. Azt a fajta randit is nagyon élvezném, ha előtte az egész IKEA-n végig kellene gyalogolni, olyan jó ott nézelődni. :D
21N
19/24 anonim válasza:
16os, közvetlenül fel lehet menni az étteremhez is.
20/24 anonim válasza:
Menőnek nem menő de kajálni mi is evente ha parszor elmegyunk annyi belefer. Nevezhetjuk “randinak” is :D. De ha eloszor hivna ilyen helyre egy ferfi hirtelen megint gimisnek ereznem magam. Vagy idiotanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!