Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szokott menni a filmezés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokott menni a filmezés?

Figyelt kérdés
Mármint ha áthívnak valakit filmezni. Az a legenda terjeng,hogy ilyenkor szexelni szoktak de én ezt nem tudom elképzelni. Hogy alakul ez ki? Nézik a filmet és aztán csókolózni kezdenek vagy hogy? Valaki kérlek írja már le nekem részletesen. És olyan is írjon akinél csak sima filmezés volt. Minden érdekel.

2017. nov. 13. 16:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
16 évvel ezelőtt, 16 évesen Forest Gump volt a menü, egy rövid sörözés uátn. Igen, elkezdődött a film, a szobában sötét volt, átkarolt, megcsókolt, aztán pettingeltünk. (akkoriban mi még nem feküdtünk le egyből egymással) a film ment végig. Mikor "végeztünk", ő elaludt, én néztem a filmet :-) Reggel finom reggelivel ébresztett. Szüleimnek meg azt kellett kamuznom, barátnőmnél alszom, nem engedték volna meg, hogy egy-két randi után egy fiúnál aludjak.
2017. nov. 13. 16:30
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Berakjuk a filmet, aztán simi, csókolózás, aztán petting, végül szex. A filmből kb. jó ha az első 5 percre emlékszik az ember.
2017. nov. 13. 16:36
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Már a felnőtt kat-ban is filmmel kell takarózni, ha dugni hívnak, vagy eltévedtél és a tinibe akartad?
2017. nov. 13. 16:47
 4/22 anonim ***** válasza:
29%

Semmi, max egy jó kis veszekedés, sok nehéz dolog létezik az univerzumban ami nehéz, bolygóg, gravitáció, megfejteni a feketelyukban lefolyó dolgokat, de ezek mind macskap€cse, mert kiválasztani egy olyan filmet ami mindkét félnek tetszik......na az....az nehéz.

Szerintem még tv sincs, max egy ágy, a csaj meg szerintem ebből veszi a lapot, hogy itt bizony nem filmnézés lesz. :DD

2017. nov. 13. 16:48
 5/22 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő és nem tini, 25 éves vagyok és a fiú is annyi aki áthívott. Veszekedés nem lesz mert igazából sorozatot nézünk amit mindketten imádunk de ezek szerint valószínű hogy rám fog mozdulni?

Nem nagyon volt még normális párkapcsolatom.

2017. nov. 13. 16:51
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mi nem tudjuk, hogy rád fog-e mozdulni.

Tetszik amúgy, vonzónak tartod?

2017. nov. 13. 16:56
 7/22 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szimpatikus és azt hiszem én is az vagyok neki de még nem nagyon ismerem ezért csókolózáson túl nem mennék. Eddig egy randink volt és szeretném megismerni jobban.
2017. nov. 13. 16:59
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. nekem ez a filmezés dolog érdekesen alakult.

Volt egy lány még 18-20 éves koromban.. sokat voltunk együtt, élveztem a társaságát, de nem nyomultam..

aztán egyszer elhívtam moziba, és mondta, hogy jó rendben.. majd pár perc múlva visszahívott, hogy most randira hívtam?

mondtam neki, hogy nem.. csak moziba. vagy az egyből randi?

elmentünk filmezni, és semmi nem volt..

aztán pár napra rá felhívott ő hogy mi lenne ha átmennék hozzá filmezni..

már indultam volna, erre hív, hogy vannak náluk, és inkább ő jönne át hozzám, de most még letusol meg ilyesmi, kb 1 óra és menjek át érte.. :D

én filmezni akartam, ő dugni.. :D filmeztünk, de ott még semmi sem történt.. aztán mondtam neki, hogy álmos vagyok szóval tegye le magát ha gondolja, akárhová majd én elvonulok máshova.

erre benyögte, hogy fél egyedül aludni.. szóval ő velem akar aludni.. lefeküdtünk az ágyba, külön takaró miegymás.. rajtam csak egy boxer volt (máskor is úgy alszom) aztán, majdnem el is aludtam, de ő dühében elkezdte ütni az ágyat amire felébredtem :DDD

mondom mi van? hadakozol a szellemekkel?

erre ő: hát nem, csak izé... tudod..

mondom: ja, tudom.. megduglak ám szívesen ha attól lenyugszol..

hát meg is dugtam :D

2017. nov. 13. 17:00
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor hajrá! Majd szólsz, hogy nálad hol a határ, és ennyi. Ez a világ legtermészetesebb dolga. Legalábbis nekem ebből sosem volt gondom, hogy nem akartam egyből ágyba bújni.

Jó szórakozást! Ne félj! Ismerjétek meg egymást, nem kell semmibe fejest ugrani, de félni sem kell, csak természetesen!

2017. nov. 13. 17:00
 10/22 anonim ***** válasza:
22%
25 évesen ilyet kérdezni.. de a srác se különb ennyi idősen filmesdit játszani..
2017. nov. 13. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!