Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szokott menni a filmezés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokott menni a filmezés?

Figyelt kérdés
Mármint ha áthívnak valakit filmezni. Az a legenda terjeng,hogy ilyenkor szexelni szoktak de én ezt nem tudom elképzelni. Hogy alakul ez ki? Nézik a filmet és aztán csókolózni kezdenek vagy hogy? Valaki kérlek írja már le nekem részletesen. És olyan is írjon akinél csak sima filmezés volt. Minden érdekel.

2017. nov. 13. 16:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak én vagyok kivétel, de nekem a filmezésből mindig csak filmezés lett és nem több, akkor is ha csak ketten voltunk a lakásban. Horrorfilm esetén hozzámbújás előfordult.
2017. nov. 13. 17:10
 12/22 anonim ***** válasza:
17%
Én nézem amit akarok, a csaj pedig közben a kedvemre tesz.
2017. nov. 13. 17:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb mindig csak filmezés volt a filmnézés,de egyszer az egyik másként vágződött. Szóval mindkét oldalról tudok beszélni . Ami szexel végződött az úgy történt,hogy már évek óta udvarolt a srác,jó barátok voltunk,sokszor jártam nála,tanultunk is együtt,már alakultak a dolgaink és nem az első filmezésnél történt ott csak csók volt,egymás mellett feküdtünk ő átkarolt ,sötét volt ,szokásosan bókolt és végül megcsókolt. Második filmezésnél már tovább mentünk szokásos összebújás ,karolás után petting. Harmadik alkalommal pedig szex. De ez csak azért történhetett meg,mert már alakultak a dolgaink és régóta ismertem.

Többi filmezés általában olyan srácokkal mint pl neked is,hogy szimpatikus,de alig ismerem nem történt semmi. Akkor veszélyesebb,ha egymás mellett feküdtök és átkarol stb,mert az izgató neked is és nehezebb ellenállni a csábításnak. Úgyhogy ha nem akarsz lefeküdni vele inkább kicsit egymástól távolabb nézzétek a filmet,vagy ülve,ilyesmi.

2017. nov. 13. 17:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem még sosem hívtak át filmezni.
2017. nov. 13. 17:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kúrás lesz ebből Kishölgy :D
2017. nov. 13. 17:44
 16/22 anonim ***** válasza:
95%
Engem felkúrna, hogy nézném a filmet, erre mászik rám valaki. :D
2017. nov. 13. 17:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Változóan:

- elkezdtük nézni a filmet, 10 perc múlva a nyelvem a szájában, 15 perc múlva a kezem a bugyijában (meg benne), a filmből semmit nem láttam, mivel gyorsan franciára váltott a téma. Még 3x futottunk neki ugyanannak a filmnek, mire sikerült megnézni. Évekig egy pár voltunk, senki nem értettem, hogy miért az a film a kedvencünk.

- Másik nő áthívott, berakott valami vacak filmet, végig incselkedett mellettem. Aztán egyszer lehajolt valamiért, ott domborodott mellettem feszülős nadrágban a feneke, én meg megsimogattam. Erre megkaptam, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy ő csak filmezni hívott, én meg rámozdultam.

- Harmadik eset, otthon az apja (pedig nem tini volt már), nézzük a filmet már vagy egy órája, semmi nem történik (még egy simogatás sem), simán átkarolva fekszünk, egyszer csak megkérdezi minden előzmény nélkül, hogy leszopjon e. Azt hittem, hogy viccel, aztán gyorsan kiderült, hogy nem. Aztán visszatette a filmet oda, ahol megszakítottunk a nézését, és folytattuk, mintha mi sem történt volna. Ma sem értem egészen.

A többi esetben nem történt semmi a film nézésen kívül, esetleg megfogtuk egymás kezét, de leginkább ilyen baráti filmnézések voltak.

2017. nov. 13. 19:43
 18/22 A kérdező kommentje:
na holnap átmegyek hozzá szóval számomra is ki fog derülni mit takar a filmezés, köszi a válaszokat
2017. nov. 14. 20:25
 19/22 anonim ***** válasza:

egy tanácsot adok: előre döntsd el, hogy mennyi és mi fér bele.

Nincs rosszabb, mint mikor a nő végig adja a jeleket, majd hirtelen megijed, és rájön, hogy ő csak filmezni akar.

Nincs gond, ha csak a film fér bele, de akkor konzekvensen viselkedj úgy, ha meg más is, akkor ne ijedj meg.

2017. nov. 14. 20:50
 20/22 anonim ***** válasza:
na? mi lett a film vége kérdező? :)
2017. nov. 17. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!