Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. randin filmezés?
Nem akarok még lefeküdni vele, de jó lenne csak kettesben összebújni, és mivel hideg is van, meg mindketten imádunk filmezni, szóba jött, hogy felmehetnénk hozzá. Az első 2 randi úgy is tartalmas volt ismerkedés szempontjából, rengeteget beszélgettünk. Az első csók a 2. randin következett be, de nyelves csókig még nem jutottunk.
Mit gondoltok, így is bepróbálkozna? Gáz, ha felmegyek vele, de elutasítom még a szexet?
22/L
igen. először ismerjétek meg egymást jobban,csókolózzstok rendesen stb.
aztán majd idővel felmész filmezni. eljön mindennek az ideje.
de egyébként igen,furán venné ki magát, ez a felmegyek filmezni a másikhoz a nemzetközi jelzése annak,hogy le is fogtok feküdni.
Hány éves a srác? Már bocs, de legtöbb esetben már 3. randitól kezdve sok nő lefekszik a pasival. És szerintem ő is ezt a rendszert látta és erre vágyik.
Hát ha nemet mondasz, lesz neki egy nagy pofára esés és kiderül, hogy reagálja le.
Az a baj, hogy ennyire úgy se látod át, hogy milyen ember, ezt előre megmondani nem lehet. Lehet kitör belőle a hiszti, hogy de most miért nem lehet, más már tuti megtenné, stb. Ezt nem lehet előre látni.
Én második randin belementem, hogy szállást foglalt.Tudtuk mi fog történni.Igaz, egy tízessel idősebb vahyok tőled Kérdező, de huszonévesen se várattam egy férfit se.A szex hozzátartozik egy kapcsolathoz.
Elképzelni nem tudom, hogy ne másszak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!