Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt szexviszonya, azok csak lefeküdtek és ennyi volt, vagy volt körítés is, pl filmezés, közös vacsi, ilyesmi?
Figyelt kérdés
És ha igen, az mit jelent? Az majdnem olyan, mint egy randi nem...?2015. márc. 3. 20:47
1/5 anonim válasza:
ha tudod h sexelni fogtok ne zabáltasd be a pasit, csak könnyebben kidöglik
2/5 anonim válasza:
csak letisztultan és primitiven szexvolt. Aztán elküldtem. Lel. egy f. voltam de nem volt többről szó szóval...
f
3/5 anonim válasza:
Nem volt semmi körítés. Általában miután megérkezett hozzám, vagy én hozzá, akkor letámadott. Ki voltunk éhezve.
Általában ott aludtunk a másiknál utána. Reggeli után pedig mindenki a maga dolgára.
4/5 anonim válasza:
nem, nekünk volt egy csomó közös program, vacsora meg minden, csak nem akartunk kapcsolatot
5/5 anonim válasza:
Nálunk olyan volt többnyire, hogy átmentünk egymáshoz, borozgattunk, filmeztünk, beszélgettünk, utána volt szex. Nem mondanám randinak, mert mi a szex mellett barátok is voltunk, szóval inkább a baráti programhoz jött hozzá extrának a szex. :D Egyébként még mindig jó barátom, csak már nem szexelünk, mert neki azóta lett párkapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!