Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randinak az otthoni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinak az otthoni filmezés mennyire oké?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első randink, facebookon már "megismertük egymást", és vannak közös ismerőseink is. Igazából nagyon izgulok, nem akarom, hogy kínosan süljön el a találka és ne tudjunk egymáshoz szólni (mert ő is elég bátortalan)... és arra gondoltam, jó lenne elsőre csak egy délutáni filmezés aztán szét is válnánk. Mivel nálunk nem alkalmas, nála (albérletében) lennénk. Ez a rövid kis találka elég lenne rá, h meglássuk, személyesen milyen a másik, és a következő találkozón már lehetne valami más program is, ahol többet beszélünk... Neki még nem mondtam, h ez az ötletem. Szerintetek ez így mennyire oké? Barátnőm ismeri, szóval nagy gond nem lehet, de előtte eljönne értem a megállóhoz a srác, szóval ha látom rajta, h valami gebasz van, akkor nem megyek fel hozzá... :D Meg lesz nálam önvédelmi fegyver is :P A filmezés előtt és után tudnánk beszélgetni kicsit (és legalább téma is mindenképp van: a film), aztán attól függően, h mennyire oldódtunk fel, esetleg elmehetünk még sétálni v bármi.

20/L

2014. febr. 14. 02:17
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen jó :)

az első randit úgy érted hogy vele lesz az első, vagy összességében neked az első?

2014. febr. 14. 02:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Vele lesz az első. :) Nagyon izgulok
2014. febr. 14. 02:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem jo otlet. Csak keress ra a tobbi filmezos randi kerdesre.

Ez a pasiknak mast jelent, mint a noknek, hogy finoman fogalmazzak.

Ha jot akarsz magadnak es komolyak a szandekaid vele, akkor ne lakason talalkozzatok. Menjetek el kavezni, az is eleg rovid, de megis felmeritek, hogy milyen a masik.

2014. febr. 14. 02:45
 4/6 anonim ***** válasza:
mondjuk embere válogatja, de ez igaz, simán kitelhet tőle hogy másra számít ettől a lakásra menéstől mint te
2014. febr. 14. 03:03
 5/6 anonim ***** válasza:
A lakáson randizás egy pasit nem fog zavarni, vagy megsérteni :) Szerintem írd meg neki facebookon előre, hogy azért mész lakásra, mert meghittebb, csendesebb, kényelmesebb és nem azért mert ott van ágy, fogja érteni és egy kínos szállal kevesebb:)
2014. febr. 14. 06:47
 6/6 anonim ***** válasza:
gumi van otthon?
2014. febr. 14. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!